x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Diaz & Barrymore - Tigara pentru doi

Diaz & Barrymore - Tigara pentru doi

28 Feb 2007   •   00:00
Diaz & Barrymore - Tigara pentru doi

Nu. Nu este vorba despre croaziera angajatilor din primarii. Aia, stie pana si Marean, au fost "in Britania, la Miami" - si te rugam sa citesti chiar asa, miami, pe romaneste, cititorule care esti.

Aici ne ocupam de doua dive. Cameron Diaz si buna ei prietena Drew Barrymore. Tabloidul britanic "News Of The World" le-a surprins pe cele doua actrite savurand un joint mic in insula Kauai a arhipelagului hawaian.

MARTOR. Fetele se simteau bine. Faceau baie in ocean, stateau la plaja… Dar se pare ca nimic nu era atat de proaspat precum iarba. Asa ca s-au pus pe treaba. Drew, capul rautatilor, i-a intins tigara lui Cameron. Aceasta, dupa ce s-a asigurat ca n-o vede nimeni, a tras din ea cu nesat. "Ochii ei erau pe jumatate inchisi. S-a lasat pe spate atat de tare, incat era aproape sa cada de-a binelea", a declarat un martor ocular.

Cele doua au devenit prietene compatimindu-se reciproc dupa ruperea relatiilor cu iubitii lor. Cameron Diaz s-a despartit Justin Timberlake, iar Drew Barrymore de bateristul trupei Strokes, Fabrizio Moretti. Dupa care si-au jurat sa petreaca Ziua Indragostilor impreuna!

NEBUNATICA. Numai ca Drew a fost vazuta amusinand dupa regizorul Spike Jonze in ultima vreme… Nici noi nu mai stim ce sa spunem. Dar stim ca descendenta celebrei familii hollywoodiene are un trecut cel putin interesant. Ea a recunoscut ca a baut de la 9 ani, ca a fumat marijuana la 10 si a inceput sa traga pe nara cocaina la 12, pentru ca la 13 ani sa aiba o tentativa de sinucidere dupa ce si-a taiat venele.

Cum actritelor le place sa fie in centrul atentiei in orice ipostaza, putem spune ca cele doua si-au oferit o vacanta de vis. Visul oricarui barbat care trecea prin preajma.
×
Subiecte în articol: antimonden