x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Din culise - Va vine sa credeti ca?

Din culise - Va vine sa credeti ca?

15 Noi 2004   •   00:00

Cat a stat in Franta, in 1977, s-a scris in presa comunista din Romania despre Mihaela Mihai ca ar fi facut trafic de droguri si ca ar fi fost arestata.

Click pentru a mari imaginea
"Devenisem un fel de Mata Hari a Romaniei. La inceput am fost flatata. Ce personaj eram! Intotdeauna am avut simtul umorului, si asta m-a salvat", ne-a povestit amuzata artista.

CALORIA. Marina Voica s-a nascut in Rusia, la Ivanovo, "orasul mireselor", cum i se spunea pe vremuri datorita numarului mare de femei. Era dezvoltata industria textila, iar femeile reprezentau 85% din populatie. Marina a practicat aproape toate sporturile, cu exceptia calariei, ciclismului si inotului. "Eram buna, dar niciodata n-am fost cea mai buna. In sport, o femeie trebuie sa aiba mai putina foliculina si mai mult testosteron. Iar eu eram foarte feminina. Si toti baietii erau indragostiti de mine. La 13 ani eram deja femeiusca fata de celelalte fetite, care nu erau dezvoltate. Iar eu eram cu sani, cu de toate. Mi se spunea Caloria."

Click pentru a mari imaginea

NEGRU SI ALB. Cand era copil, actorul Emil Hossu (foto) a stat in lagar un an si trei luni. "Aveam eu 4 ani, dar tin minte cum am fost deportati in vagoanele de marfa, in timpul bombardamentelor. Am plecat din Dresda exact cu o jumatate de ora inainte de "vestitul"bombardament." Se imprietenise cu un soldat negru american. Si, cum nu stia ca exista oameni de culoare, il tot freca pe fata ca sa-l curete. "Imi placea de soldatul Sam, pentru ca ma plimba pe un cal alb. O data mi-a lipit guma de mestecat in par. ", isi aminteste Hossu. (Dana Andronie)

×
Subiecte în articol: antimonden