x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dispariție misterioasă: Actorul britanic Julian Sands, căutat de 12 zile

Dispariție misterioasă: Actorul britanic Julian Sands, căutat de 12 zile

de Redacția Jurnalul    |    25 Ian 2023   •   11:55
Dispariție misterioasă: Actorul britanic Julian Sands, căutat de 12 zile
Sursa foto: Hepta

 Autoritățile californiene au anunțat că nu au găsit nicio urmă a actorului Julian Sands, dispărut în urmă 12 zile. Bărbatul în vârstă de 65 de ani este căutat într-o zonă montană a Californiei.

Actorul britanic a dispărut pe 13 ianuarie în timp ce făcea o drumeție în zona Baldy Bowl din Munții San Gabriel, la nord de Los Angeles. Mașina lui a fost găsită în apropiere. Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino a anunțat că au avut loc „numeroase" căutări terestre și aeriene, potrivit BBC.

California a fost lovită recent de furtuni periculoase, dar autoritățile susțin că nu vor întrerupe căutările. Echipele de intervenție nu au reușit să ajungă în zonele înalte din cauza condițiilor meteorologice.

În ultimele săptămâni, din zonă au fost făcute numeroase apeluri de urgență, iar turiștii au fost îndemnați să nu se aventureze pe traseele montane.

Născut în Yorkshire, Julian Sands a apărut în zeci de filme și emisiuni TV. Rolul principal din filmul de dragoste „A Room With A View" din 1985 a fost cel care i-a adus faima la nivel mondial.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Julian Sands disparitie