x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Divort" in stil italian intre solistii nostri

"Divort" in stil italian intre solistii nostri

de Simona Ecovoiu    |    02 Sep 2005   •   00:00
"Divort" in stil italian intre solistii nostri

Componentii unor formatii s-au separat din "n" motive: ba ca visau la o cariera pe cont propriu, ba ca se invidiau ori nu erau compatibili din punct de vedere muzical. Unii nu au mai inregistrat insa succesul de altadata.

La inceputul anului, Cristina Rus a refuzat sa semneze un nou contract cu casa de discuri, dar si cu managerul si impresarul grupului, astfel ca a parasit Blondy.

IUTE DE PICIOR. Cristina si Andreea au colaborat patru ani, timp in care au lansat trei albume (vandute in peste 150.000 de exemplare), dar si multe barfe. Dupa cum ati aflat, au optat pentru o cariera solo. Mai iute de picior a fost Andreea, care deja se poate lauda cu un videoclip, dar si cu un album. Cristina promite sa vina tare din urma, in toamna. Se pare treaba ca norocul le-a suras fiindca, dupa "divort", au devenit prezentatoare de televiziune.

Va mai amintiti de trupa Valahia, alcatuita din Dorin Topala si Mihai Traistariu? Daca Mihai se afla intr-o forma de zile mari, castigand Premiul I la Festivalul Mamaia, Sectiunea "Slagare", cu piesa "Cat de frumoasa esti", Dorin a devenit... sot. Da, s-a insurat si nici ca ii mai sta gandul la muzica. Stiati ca, dupa ce a ramas fara trupa, Mihai a compus o manea, intitulata, simplu, "Maneaua mea"? De frica sa nu-si strice imaginea, i-a pasat-o unui solist din Constanta: "Pentru ca nu ne certam niciodata, mi-a fost greu sa-l anunt pe Dorin ca vreau sa cant singur. Cand a aflat, mi-a spus ca ma intelege".

NOSTALGIE. Cand ziceam Spitalul de Urgenta, gandul ne zbura la doua mari nume: Dan Helciug, solistul, si Vali Craciunescu, acordeonistul. Acum, fiecare se descurca cum poate. Dan a ramas pe pozitie, iar Vali, dupa ce a facut reclama la hartie igienica si a lansat albumul "Soc", nici ca mai stim ce face. Totusi, fanii sunt de parere ca le statea mai bine impreuna. Galagioasele Andree n-au facut purici datorita atitudinii lor infantile. Andreea Balan nu a dorit sa ia o pauza, doar a schimbat macazul: un alt look, un alt gen muzical, si iat-o iar in topurile muzicale. Nu stim din ce a trait Andreea Antonescu atata amar de vreme, caci abia vara asta a scos din nou capul in show-biz: "Ne mai certam, dar am facut treaba buna. Poate ca de aceea am revenit, pentru o scurta perioada, in aceeasi formula", spune Balanca.

DECIZIE
"Ma tot gandeam cum sa-i spun lui Dorin ca vreau sa urmez o cariera solo. Mi-a fost greu sa-l anunt, pentru ca noi ne-am inteles foarte bine. Mi-a dat dreptate insa" - Mihai Traistariu, solist ex-Valahia
×
Subiecte în articol: antimonden