x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dragi tovarasi! - Elena Ceausescu, la Miss Romania

Dragi tovarasi! - Elena Ceausescu, la Miss Romania

de Dana Andronie    |    14 Dec 2005   •   00:00
Dragi tovarasi! - Elena Ceausescu, la Miss Romania

O eleva de 18 ani din Ramnicu-Valcea participa la Miss Romania. Este in centrul atentiei pentru ca are un nume faimos.

La doar 18 ani vrea sa fie presedinte, nu doar sotie de presedinte. Are toate sansele sa adune destul de multe voturi, cel putin la un concurs de Miss. Oare ce decret ar fi dat nea Nicu daca ar fi trait s-o vada pe Elena Ceausescu ca participa la Miss Romania?!

Traim intr-o tara a concursurilor de frumusete. Nici nu s-a terminat bine Top Model Romania ca iata a inceput Miss Romania. Finala va avea loc la 22 decembrie si va fi cuplata cu Gala Fotbalului.

AMBITIE. Sunt invitate fete de 17-25 de ani din toate cele 42 de judete. Una dintre cele deja inscrise este nimeni alta decat... Elena Ceausescu. Nu, nu e cine va ganditi, e o tanara din Ramnicu Valcea, in varsta de 18 ani, eleva in clasa a XII-a la Liceul Pedagogic Matei Basarab. Si n-are nici o legatura de rudenie cu familia fostului dictator. Dar o distreaza identitatea de nume cu "sinistra sotie" si faptul ca tot timpul e in centrul atentiei din cauza asta. La scoala este printre primii, si la invatatura, si la distractie. N-a avut niciodata medii sub noua. Este autoritara si stie ce vrea. Adica sa faca o cariera in muzica, teatru sau film. Are un "antecedent" in acest sens, pentru ca asta-vara a facut figuratie la un film al lui Steven Seagal. Si tot in vara trecuta, cand a castigat premiul popularitatii la Miss Mamaia, a declarat ca vrea sa ajunga presedinte de stat. Si, pentru a nu exista nici o confuzie, domnisoara Ceausescu tine sa sublinieze, cu umor: "Atentie! Presedinte, nu sotie de presedinte!" Fata ambitioasa Elena Ceausescu! Iar acum, la Miss Romania, e convinsa ca numele ii va purta noroc si ca are sanse la titlu, respectiv la premiu. Care nu va mai fi o masina, ca la Top Model Romania, ci un set de bijuterii cu diamante Mouawad, mai scumpe decat o masina.

CASTIGURI. Bijuteriile vor fi aduse de la New York, special pentru acest eveniment. Toate finalistele, indiferent de pozitia lor in clasament, vor primi premii in valoare de 200 de euro, constand in "toale" de la cei mai importanti creatori. Iar primele cinci clasate vor mai adauga un zero la aceasta valoare (2.000 de euro). Asa ca Elena Ceausescu tot se va alege cu ceva. Iar daca nu, asta e, fata nu pune la suflet esecurile. "Important e sa participi, ca de castigat castigi macar experienta, nu? Basca oameni noi, contacte noi, oportunitati noi". Noi ii uram bafta! Ar fi destul de interesant ca in analele istoriei concursului de frumusete Miss Romania sa figureze si Elena Ceausescu. Nici tovarasa academician de renume mondial nu visa sa i se pastreze vie memoria printr-o asemenea intamplare a destinului!

INVINGATOARE
"Important e sa participi la Miss Romania, ca de castigat castigi macar experienta, nu? Basca oameni noi, contacte noi, oportunitati noi"
Elena Ceausescu

×