x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ducii de Sussex au fost invitați la încoronarea regelui Charles al II-lea al Marii Britanii

Ducii de Sussex au fost invitați la încoronarea regelui Charles al II-lea al Marii Britanii

de Redacția Jurnalul    |    05 Mar 2023   •   20:20
Ducii de Sussex au fost invitați la încoronarea regelui Charles al II-lea al Marii Britanii
Sursa foto: antena3

Harry și Meghan au fost invitați la încoronarea regelui Charles, în pofida tensiunilor cu Palatul Buckingham după dezvăluirile din cartea de memorii a prințului. Momentan nu se știe dacă aceștia vor accepta să participe la evenimentul din 6 mai, scrie Sky News.

Ducii de Sussex au refuzat să dezvăluie dacă oferta de pace a noului monarh va fi acceptată.

„Pot confirma că ducele a primit recent corespondență prin e-mail de la biroul majestății sale cu privire la încoronare. O decizie imediată cu privire la participarea ducelui și a ducesei nu va fi dezvăluită de noi în acest moment”, a transmis un purtător de cuvânt al cuplului.

Specaulațiile au pornit după ce Harry a spus că s-a simțit întotdeauna diferit de restul familiei sale, iar mama sa a simțit același lucru, în timpul unei conversații transmisă în direct cu expertul în traume și autorul Dr. Gabor Mate.

Săptămâna aceasta au existat din nou speculații cu privire la faptul dacă cei doi vor primi o invitație la încoronarea regelui, după ce li s-a cerut să „părăsească” casa lor din Marea Britanie, dăruită de regină.

Solicitarea de a părăsi Frogmore Cottage, aflată în apropiere de Castelul Windsor, a venit după publicarea autobiografiei lui Harry, „Spare”, în care acesta și-a criticat familia și a fost văzută ca o mustrare majoră a regelui Charles la adresa fiului său, care s-a mutat în SUA în 2020. Cuplul și-a exprimat, de asemenea, nemulțumirile față de familia regală într-un serial Netflix.

Încoronarea cade în ziua în care fiul lor, Archie, împlinește 4 ani.

×
Subiecte în articol: harry megan incoronare