x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Editare - Benzi desenate despre 11 septembrie

Editare - Benzi desenate despre 11 septembrie

20 Apr 2006   •   00:00

Gaina-cocos


Proprietarii unei gaini au constatat cu surprindere ca aceasta s-a transformat in cocos, informeaza Mirror. Opt luni, galinaceea a facut oua aproape zilnic, apoi i-a crescut o creasta rosie si a inceput sa dea desteptarea dimineata. Experti in domeniu au precizat ca astfel de transformari se intampla foarte rar, fiind cauzate de cresterea brusca a testosteronului.

Parinti - Shields si Holmes au nascut fetite


Actrita americana Brooke Shields (foto) a nascut la Los Angeles o fetita careia i-a pus numele Grier Hammond, transmite AFP. Este al doilea copil al starului din "Laguna albastra", in varsta de 40 de ani, si al sotului ei, scenaristul si producatorul Chris Henchy. Un alt cuplu hollywoodian este in culmea fericirii. Katie Holmes, logodnica lui Tom Cruise a adus si ea pe lume o fetita. Cei doi actori "au fost bucurosi de venirea pe lume a unei fetite, Suri. Ea cantareste 3,4 kilograme si masoara 50,8 cm. Numele Suri semnifica in limba ebraica «printesa», iar in limba persana inseamna «roz rosiatic»", a transmis intr-un comunicat purtatorul de cuvant al cuplului.

Calator - Dat jos din cauza unei cutii de vopsea


Un pensionar din Marea Britanie a fost dat afara dintr-un autobuz pentru ca avea la el o cutie de... vopsea, relateaza The Sun. Lui Brian Heale, 73 de ani, i s-a spus ca obiectul pe care il are la el incalca noile reglementari privind sanatatea si siguranta pasagerilor. Dupa ce a coborat din autobuz, batranul nu a mai stiut ce sa faca, intrucat nu putea cara cutia pe jos. Pana la urma, el a intrat intr-o cafenea din apropiere si, spre fericirea sa, patronul localului s-a oferit sa il transporte cu masina pana acasa.

Editare - Benzi desenate despre atentate


"The 9/11 Report, A Graphic Adaptation" este o carte cu benzi desenate care ilustreaza evenimentele petrecute la bordul celor patru avioane deturnate la 11 septembrie 2001. Editorii spera ca astfel sa atraga un numar cat mai mare de cititori. "Indiferent daca ai 80 sau 14 ani, imaginile si textul te vor ajuta sa intelegi mai bine catastrofa petrecuta atunci. Actiunea este relatata mai palpitant decat raportul oficial al autoritatilor", a declarat pentru New York Post, Thomas LeBien, editorul cartii.

Zoo - Cu gorilele nu este de glumit!


Un vizitator al Gradinii Zoologice din orasul italian Brindisi a ramas fara un dinte, dupa ce "glumise" cu o gorila, informeaza Rompres. Potrivit angajatilor de la Zoo, tanarul "se distra" aruncand in gorila pietricele. Maimuta a suportat un timp aceste "tachinari", insa cand rabdarea i-a ajuns la limita, s-a apropiat de gratiile langa care se afla "glumetul" vizitator si, printr-o lovitura bine tintita, l-a facut KO. Tanarul "iubitor de animale" si-a revenit pe patul de spital, unde medicii i-au cusut buza sparta si l-au anuntat despre pierderea dintelui.

Germania - Politia alertata pentru... plictiseala


O femeie din Nüremberg (Germania) a alertat politia dupa ce prietenul sau, cu care vorbea la telefon, nu mai scosese nici un cuvant vreme de jumatate de ora. Spre surprinderea oamenilor legii, germanul in varsta de 42 de ani, al carui nume nu a fost dat publicitatii, adormise, plictisit fiind de convorbirea cu iubita. "Barbatul a fost trezit de zgomotul sirenelor. Cand ne-a deschis usa, arata destul de somnoros", a declarat un purtator de cuvant al politiei.

Vama - 2,5 kg de diamante, ascunse in haina


Vamesii de pe aeroportul Domodedovo din Moscova au gasit ascunse in captuseala hainei unui pasager venit din Dubai nu mai putin de 2,5 kg de diamante. Lucratorii vamali au intrat la banuieli dupa ce in bagajele barbatului, al carui nume nu a fost dat publicitatii, au fost gasite trei brose in forma de fluture incrustate cu pietre pretioase.

Marea Britanie - Porci "alcoolici"


Porcii britanici consuma cantitati enorme de alcool de contrabanda confiscate de vamesi. Peste 17 milioane de litri de bere, vin si bauturi spirtoase din Europa continentala au servit la fabricarea de hrana pentru porci in perioada 2001-2005, relateaza The Daily Telegraph. Campuri cultivate cu porumb au fost udate cu cidru, iar sute de tone de tutun au fost incinerate pentru a furniza electricitate.


Parada aniversara... cutremuratoare


Americanii au comemorat 100 de ani de la cel mai mare cutremur care a lovit SUA. Imbracati in haine din 1906 si imbarcati in masini de epoca, nepotii Unchiului Sam au marsaluit pe strazile din San Francisco, in memoria celor peste 3.000 de victime ale cutremurului cu o magnitudine de 7,8 grade pe scara Ricther, care a lasat fara adapost peste 200.000 de oameni.
×
Subiecte în articol: antimonden