x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Eva Longoria anunţă că s-a logodit

Eva Longoria anunţă că s-a logodit

14 Dec 2015   •   18:47
Eva Longoria anunţă că s-a logodit

Actriţa americană Eva Longoria a anunţat pe Twitter că s-a logodit cu Jose Baston, un om de afaceri mexican cu care formează un cuplu încă din 2013, informează presa internaţională.

Cererea în căsătorie i-a fost adresată vedetei de 40 de ani în Dubai, undei cei doi participau la gala Fundaţiei Global Gift. După cum reiese dintr-o fotografie postată de ea însăşi pe internet, artista a spus 'Da' şi a primit şi inelul de logodnă cu rubine oferit de partenerul să, care are 47 de ani şi este preşedintele companiei Televisa, 'cel mai în vogă brand din industria latino-americană de entertainment', conform LatinPost.com.

Născută în statul american Texas, într-o familie cu origini mexicane, Eva Longoria este cunoscută în special pentru rolul din seria 'Desperate Housewives' ('Neveste disperate'), iar în prezent se numără printre protagoniştii serialului 'Telenovela', difuzat de canalul de televiziune NBC.

Ea a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul Tyler Christopher între 2002 şi 2004 şi cu jucătorul de baschet Tony Parker, din 2007 până în 2011, şi a avut o legătură sentimentală cu Eduardo Cruz, fratele celebrei actriţe spaniole Penelope Cruz, aminteşte EFE.

×
Subiecte în articol: eva longoria