x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Eva Mendes dezvăluie imagini despre viața de familie, alături de Ryan Gosling și cele două fiice ale cuplului

Eva Mendes dezvăluie imagini despre viața de familie, alături de Ryan Gosling și cele două fiice ale cuplului

de Anastasia Paul    |    27 Iun 2023   •   22:15
Eva Mendes dezvăluie imagini despre viața de familie, alături de Ryan Gosling și cele două fiice ale cuplului
Sursa foto: Hepta

Eva Mendes și Ryan Gosling sunt împreună de peste un deceniu.

Relația dintre cele două vedete hollywoodiene a început în anul 2012. 

El a plecat în turneul de promovare pentru viitorul film Barbie al regizoarei Greta Gerwig, care va avea premiera pe 21 iulie, în timp ce Eva Mendes se ocupă de familie, scrie hellomagazine.com.

Actrița, în vârstă de 49 de ani, împărtășește acum fanilor imagini despre viața de acasă, apărând în rolul de mamă a celor două fiice ale cuplului, Esmeralda, în vârstă de 8 ani, și Amanda, de 7 ani, dar spune și ce ar crede propia sa mamă de origine cubaneză despre stilul ei de părinte. 

Ea și-a subtitrat videoclipul: „Cuban Mami spune... Totate lucrurile din casă ar putea provoca vătămări corporale copiilor... și orice „artă” modernă crede că este o înșelătorie”.

Reacțiile admiratorilor

Fanii au găsit amuzantă înregistrarea și nu s-au sfiit să comenteze, mulți scriind că propriile lor mame gândesc la fel. 

"Toate mamele spaniole sunt așa. Îmi place când faci asta!!!  Ești atât de mamă aici!", a scris o admiratoare, în timp ce alta a făcut referire la una dintre cărțile pentru copii care se zărea pe o  masă, intitulată The Family Fart Book , și a scris: "Ok, dar vreau să citesc cartea aia Family Fart". Eva a răspuns râzând: "Nici măcar n-am observat!"

În schimb, Ryan a fost văzut ultima dată în Los Angeles, duminică, pentru promovarea peliculei Barbie, alături de partenera sa din film, Margot Robbie, și alți membri ai distribuției, precum și împreună cu regizoarea Greta Gerwig. Actorul joacă rolul lui Ken, partenerul tradițional al păpușii Barbie, o portretizare care a stârnit deja nerăbdare.

De două ori nominalizat la Oscar, actorul a vorbit anterior despre paternitate și și-a dat seama că vrea să fie părinte când Eva i-a spus că este însărcinată cu Esmeralda.

„Mă bucur că nu am avut control asupra destinului meu în acest fel pentru că a fost mult mai bine decât am visat vreodată”, a spus acesta cu câteva luni în urmă. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Eva Mendes

×
Subiecte în articol: eva mendes Ryan Gosling