x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden ExclussiV in Caru cu Bere

ExclussiV in Caru cu Bere

de Catalina Iancu    |    15 Iun 2007   •   00:00
ExclussiV in Caru cu Bere

Artiştii au ieşit joi seară la Caru cu Bere. Cu ce ocazie? Să fie alături de trupa ExclussiV, care şi-a făcut intrarea in lumea muzicii bune.

Mici - Dublă lansare cu "Bucureştiul de altădată"

Artiştii au ieşit joi seară la Caru cu Bere. Cu ce ocazie? Să fie alături de trupa ExclussiV, care şi-a făcut intrarea in lumea muzicii bune.

Am asistat la o altfel de lansare: nu cu vedete, ci cu personalităţi, cu atmosferă desprinsă parcă din Bucureştiul de altădată... Ce s-a sărbătorit? Trupa ExclussiV, prin A&A Records şi Stage Experts, şi-a scos pe piaţa muzicală dublul album de debut - "Pentru că te iubesc" şi "Povestiri din Bucureştiul de altădată".

STELE. Maestrul de ceremonii, Cătălin Crişan, a spus că la nici o lansare de-a lui n-au fost atătea personalităţi din teatru. Şi, intr-adevăr, e mare lucru să aduni la un loc atătea stele pe metru pătrat. Şi, totuşi, ExclussiV-iştii au reuşit să-i reunească pe Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Constantin Drăghici, Aurel Storin, Vasile Muraru şi mulţi alţii. Profesorii Rodica Mandache şi Eusebiu Ştefănescu au lăudat-o pe talentata artistă Bianca Anghel, solista formaţiei, care a interpretat căteva piese de pe noul album. Alături de exuberanta interpretă s-au aflat colegii de trupă Marius Vernescu şi Marian Sărbu. S-au impărţit mici mari şi bere la halbă, iar Bianca a avut, pe tot parcursul lansării, braţele pline de buchete de trandafiri albi.

×
Subiecte în articol: antimonden