x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fanii japonezi au cheltuit mii de euro să o vadă pe Taylor Swift la Tokyo

Fanii japonezi au cheltuit mii de euro să o vadă pe Taylor Swift la Tokyo

de Redacția Jurnalul    |    08 Feb 2024   •   10:30
Fanii japonezi au cheltuit mii de euro să o vadă pe Taylor Swift la Tokyo
Sursa foto: Hepta

Unii fani ai lui Taylor Swift din Tokyo au cheltuit mii de dolari pentru a asista la primul spectacol al superstarului pop după ce vedeta a câștigat cel mai recent premiu Grammy și a anunțat un nou album, scrie AP.

După ce nu și-a mai văzut idolul în concert de cinci ani, Chiyuki Fujii a cumpărat șase bilete VIP, dintre care unul pentru fiecare dintre cele patru seri în care Swift va concerta la Tokyo, plătind în total 780.000 de yeni, adică 5.270 de dolari.

Fujii a spus că a meritat fiecare yen, mai ales după ce Swift a câștigat duminică cel de-al 14-lea premiu Grammy - inclusiv cel de-al patrulea premiu record pentru albumul „Midnights” - și a anunțat că noul ei album „The Tortured Poets Department” va fi lansat pe 19 aprilie.

Fanii au fost cu ochii în patru pentru a vedea dacă cântăreața va termina partea japoneză a turneului său Eras Tour la timp pentru a participa la Super Bowl, duminică, pentru a-l vedea pe partenerul ei și starul de fotbal Travis Kelce jucând în Las Vegas.

Fanii japonezi s-au rugat pentru ca ea să zboare repede și în siguranță înapoi în SUA.

„Vreau să-i văd pe amândoi acolo împreună”, a spus Satomi Seki.

Din SUA, Swift va pleca în cursul săptămânii pentru etapa australiană a turneului său, parcurgând jumătate din lume cu avionul său privat. Acest lucru a dus la critici privind emisiile suplimentare de dioxid de carbon și cheltuielile somptuoase.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: taylor swift tokyo