x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Festivalul de familie s-a încheiat

Festivalul de familie s-a încheiat

de Catalina Iancu    |    22 Apr 2008   •   00:00

Monica Columbeanu a refuzat să defileze în slip tanga. Ce tragedie! După ce-a văzut-o toată ţara în rochie transparentă şi fără chiloţi, acum doamna Columbeanu nu-şi mai arată nici picioarele! Putem decreta doliu naţional! În schimb, Ramona Gabor, sora vedetei, a etalat desuuri negre la Bucharest Fashion Week.

Monica Columbeanu a refuzat să defileze în slip tanga. Ce tragedie! După ce-a văzut-o toată ţara în rochie transparentă şi fără chiloţi, acum doamna Columbeanu nu-şi mai arată nici picioarele! Putem decreta doliu naţional! În schimb, Ramona Gabor, sora vedetei, a etalat desuuri negre la Bucharest Fashion Week. Şi, pentru ca tabloul să fie complet, colega de podium a Ramonei a fost vedeta Playboy Andreea Spătar. Dar să ne întoarcem la “festivalul de familie”. Unde au urcat pe podium sora Monicăi, Monica însăşi şi fetiţa Monicăi. Mai rămînea să defileze şi Irinel (tot în chiloţi tanga?!)

Cea de-a treia seară a BFW a fost dedicată celor mici. Şi dacă tot veni vorba de copii (sau de coborît la mintea lor), Adriana Bahmuţeanu a jucat rolul de Albă-ca-Zăpada, purtîndu-l în braţe pe fiul ei, costumat în pitic. Asta la prezentarea Norei Bălănică.

Singurul motiv pentru care ar fi trebuit să veniţi şi-n ultima seară a festivalului a fost acela că-l puteaţi vedea pe Roberto Cavalli. Designerul italian şi preşedintele Fashion tv, Michel Adam, au onorat cu prezenţa evenimentul desfăşurat în week-end. Cei doi au făcut cadouri atît copiilor de la două orfelinate, cît şi celor de la două agenţii de modă. Invitaţii au urmărit şi concursul Fashion TV Model Awards. De altfel, marele merit al premiantei este că s-a pozat alături de Cavalli. Cîştigătoarea locului 1 a fost Sorina Cocuz (17 ani) din Buzău, care va participa la marea finală FTV Model Awards de la Viena, locul 2 a fost ocupat de Diana Periverzof din Constanţa, iar locul 3 de Dana Aciu din Zalău. S-au acordat de asemenea două premii speciale Rin Top Model – Cristina Petrovici şi Carte Noir Model ­ Irina Milian.

×
Subiecte în articol: antimonden