x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Folk de tabără, folk forever

Folk de tabără, folk forever

de Catalina Iancu    |    15 Iun 2009   •   00:00
Folk de tabără, folk forever

Creşte, creşte şi-nfloreşte. Aşa s-ar putea spune despre muzica folk, ce adună din ce în ce mai mulţi susţinători şi iubitori ai genului. Două întâlniri având folkul drept numitor comun vor avea loc luna aceasta. Astfel, singurul portal de muzică folk din România - www.ForeverFolk.com - împlineşte un an de existenţă.



Vineri, 19 iunie, organizatorii vă invită în Club Big Mamou, începând cu ora 20:30, pentru a participa la "Un an de www.ForeverFolk.com, un an de folk în culori". Cu această ocazie va fi lansat noul site şi va fi prezentată activitatea echipei care îl gestionează. Nu vor lipsi recitalurile sau concursurile cu premii.

Printre artiştii care au confirmat participarea se numără: Daniel Iancu, Ovidiu Mihăilescu, Ţapinarii sau Old Black's. Actorul Toni Tecuceanu va asigura buna dispoziţie prin momente de stand-up comedy.

CREAŢIE DE VACANŢĂ
La Tazlău, în judeţul Neamţ, se va desfăşura, în perioada 15-18 iunie, prima tabără naţională de creaţie de muzică folk pentru elevii din România. Gazdele intenţionează să dezvolte simţul artistic al adolescenţilor, aşadar, au pus la cale proiectul "Folk pentru tineri", o tabără de creaţie destinată special copiilor pasionaţi de acest capitol muzical.

Invitaţia se adresează elevilor din ciclul gimnazial (clasele a V-a - VIII-a) şi liceal (clasele a IX-a - XII-a) iubitori de folk, tineri care s-au remarcat în mod deosebit în ultimii ani în cadrul festivalurilor şi concursurilor de gen.

×
Subiecte în articol: antimonden folk