x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fostul O-zone Radu Sârbu îşi goleşte portofelul pentru un nou proiect muzical

Fostul O-zone Radu Sârbu îşi goleşte portofelul pentru un nou proiect muzical

de Jurnalul National    |    12 Mar 2008   •   00:00
Fostul O-zone Radu Sârbu îşi goleşte portofelul pentru un nou proiect muzical

Câteva zeci de mii de euro spune Radu Sârbu (fost membru O-zone) că a cheltuit pentru a-şi lansa şi promova noul său proiect muzical - MR.&MS - în câteva ţări, concomitent

Câteva zeci de mii de euro spune Radu Sârbu (fost membru O-zone) că a cheltuit pentru a-şi lansa şi promova noul său proiect muzical - MR.&MS - în câteva ţări, concomitent. Conştient că nici o casă de discuri nu va investi în acest proiect, Radu “sparge” banii personali fără să regrete un cent. O sesiune de fotografii costisitoare, filmarea unui videoclip în străinătate, plata colaboratorilor, site-ul, panourile de promovare, DVD-urile de prezentare, toate costă bani frumoşi.

 

Lansarea noului single “Love Is Not A Reason To Cry” – piesa cu care îşi face debutul MR&MS - va avea loc în renumitul club din Moscova “Metelitsa”, unde vor fi prezente nume mari din industria muzicală din Rusia. Pentru a eficientiza promovarea proiectului, Radu Sârbu păstrează deocamdată secretul în privinţa identităţii vocii feminine din MR&MS, despre care spune că-l va dezvălui la momentul oportun.

×
Subiecte în articol: antimonden