x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fuego, arab pentru cinci zile

Fuego, arab pentru cinci zile

16 Oct 2004   •   00:00

A ajuns in tara pe care nu credea ca o va vedea vreodata, dar pe care a masurat-o cu degetul pe harta, la orele de geografie. Fuego tocmai s-a intors din Kuweit, unde a cantat alaturi de Elisabeta Turcu si Laura Stoica pentru cei 600 de romani stabiliti acolo.

ROXANA I. ANCUTA

Din Kuweit, Fuego a adus cu el multe cadouri, printre care si o raceala "zdravana" si trei kilograme in plus. Cu toate ca solistul este foarte atent in ceea ce priveste alimentatia, tine regim si incearca sa aiba o alimentatie sanatoasa si fara grasimi, Paul Surugiu nu a rezistat tentatiilor culinare ale arabilor si a gustat, mai mult decat era cazul, din mancarurile lor, in special din acelea bogate in condimente. Prin urmare, daca luni in sir a facut tot posibilul sa-si pastreze silueta, in fata preparatelor apetisante a uitat cu totul de diete. "In cinci zile m-am ingrasat trei kilograme, pentru ca am mancat diferite alimente extrem de grase. Nu mi-au facut bine la organism, dar aveau un gust delicios, irezistibil. Acum trebuie sa ma chinuiesc, din nou, sa le dau jos."

SACRIFICII. "Dar cu mana pe inima spun ca a meritat pacatul", se destainuie Fuego. Se pare ca "plimbarea" nu i-a priit, avand in vedere faptul ca s-a intors din Kuweit si racit. "Este o tara in care nu as sta mai mult de o luna, cu toate ca este foarte curata si e amplasata la marginea Golfului Persic. Din pacate, temperaturile sunt foarte ridicate, atingeau 50 de grade Celsius, si nu prea ieseam din hotel. Am petrecut cam tot timpul in camera, pentru ca era aer conditionat. Poate din aceasta cauza m-am intors in tara racit cobza si cu frisoane." Acum se trateaza impotriva racelii, dar nu sta acasa, pentru ca, nu-i asa, datoria e mai presus de toate si cere sacrificii. De ieri, Paul a plecat in turneu, in Italia, dupa care va lua drumul Germaniei, acolo unde il asteapta alti romani dornici sa-l auda cantand.

CU DIJDASA. Totusi, Fuego a vizitat Kuweit Towers, Golful Persic si multe alte puncte de atractie ale tarii arabe: "Nu am ratat nici cel de-al doilea mare acvariu din lume, «Scientific Center». M-a uimit, pur si simplu, prin diversitatea si bogatia speciilor de vietati marine. Cel mai mult m-au impresionat costumele arabesti. Drept dovada, va spun ca zile la rand am purtat dijdasa, adica vesmantul lor de zi cu zi, compus din regal (turbanul de pe cap) si ganadura (rochia)". "Cred ca femeile sunt foarte frumoase, cel putin asta imi spuneau ochii lor, insa nu am putut vedea mai mult din cauza straielor care le acopera intreaga fata", ne spune Fuego, un pic dezamagit. Cu siguranta, aprecierile lui la adresa frumoaselor araboaice ar fi fost altele in cazul in care, in Kuweit, l-ar fi insotit si iubita lui.

SEDUCTIE

"Cred ca femeile araboaice sunt foarte frumoase, cel putin asta imi spuneau ochii lor, insa nu am putut vedea mai mult din cauza straielor care le acopera intreaga fata."

DELICII

"In cinci zile m-am ingrasat trei kilograme in Kuweit, pentru ca am mancat diferite alimente extrem de grase. Nu mi-au facut bine la organism, dar aveau un gust delicios, irezistibil" - Fuego, cantaret

BICICLIST

Pentru ca i-au umblat ochii pe unde nu trebuia, Fuego a descoperit, tot in Kuweit, ca este miop. De fapt, dintr-o simpla intamplare a ajuns sa-si dea seama ca are nevoie de ochelari de vedere. Se afla intr-un magazin optic si proba mai multe perechi de "biciclete". Saritori, specialistii arabi i-au propus sa faca si un test oftalmologic. Rezultatul: miopie, de gradul -1. Pana ieri-alaltaieri Fuego a fost "biciclist" de ocazie, purtand doar de fite ochelari, insa de-acum inainte va fi nevoit sa-i poarte cat mai des, ca sa nu-i creasca dioptriile. Astfel, fara sa vrea si-a schimbat look-ul.
×
Subiecte în articol: antimonden fuego