x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Furnica dansează pentru prima dată alături de fiul ei, Andrei, la “Te cunosc de undeva!”

Furnica dansează pentru prima dată alături de fiul ei, Andrei, la “Te cunosc de undeva!”

06 Dec 2018   •   22:50
Furnica dansează pentru prima dată alături de fiul ei, Andrei, la “Te cunosc de undeva!”

Gala Tribut Michael Jackson de sâmbătă, 8 decembrie, ora 20.00, de la “Te cunosc de undeva!”, va fi una emoționantă pentru coregrafa show-ului, Furnica. Aceasta va dansa pentru prima dată, pe aceeași scenă, cu fiul ei, Andrei Luca (6 ani), un mare fan al megastarului. Cei doi, mamă și fiu, vor apărea alături de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Nu mă așteptam să am emoții așa mari. Îmi tremurau, efectiv, picioarele. El, în schimb, n-a avut absolut nicio urmă de trac”, povestește aceasta.

Andrei l-a descoperit pe Michael Jackson în jurul vârstei de patru ani, când a văzut pentru prima dată videoclipul “Thriller”. Și de atunci a devenit un mare fan al Regelui Pop.

Tot ce face pe scenă sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Andrei a învățat singur, după diverse filmulețe și din concertele lui Michael, pe care le știe pe toate. Am încercat o dată să-i arăt o mișcare, dar mi-a zis: “mama, eu învăț de la Michael!””, mai spune Furnica, pe numele său real, Daniela Luca.

Ce moment a pregătit micul Andrei Luca și cum va dansa el alături de mama sa, Furnica, și de baletul condus de aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, în gala dedicată Regelui Pop – Michael Jackson.

×