x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gafă de proporţii făcută de Tudor de la Fly Project. Mesaj catre iubită: „Şi eu te iubesc, văcuţa mea”

Gafă de proporţii făcută de Tudor de la Fly Project. Mesaj catre iubită: „Şi eu te iubesc, văcuţa mea”

21 Apr 2017   •   11:17
Gafă de proporţii făcută de Tudor de la Fly Project. Mesaj catre iubită: „Şi eu te iubesc, văcuţa mea”

Invitaţi în cea mai nouă ediţie a quiz show-ului matrimonial „2k1”, difuzată sâmbătă, de la ora 17:00, la Antena 1, Anamaria şi Tudor Ionescu de la Fly Project vor stârni hohote de râs pe platoul emisiunii cu mărturisile din viaţa lor. Provocaţi de rubrica „Începutul relaţiei”, Anamaria va povesti, spre disperarea lui Tudor, gafa de proporţii pe care artistul a făcut-o chiar la începutul relaţiei lor.

„Când ne-am cunoscut noi, el tocmai încheiase o relaţie, însă un mesaj, pe care trebuia să i-l trimită ei, l-a dat de gol. Pe ea o chema tot Ana, asta a fost greşeala.  Aşa a ajuns la mine mesajul, pe care, deşi au trecut 12 ani, încă îl ţin minte: << Şi eu te iubesc, văcuţa mea. Abia aştept să ajung la Braşov!” >>. I-am dat mesaj înapoi: << Ai greşit destinatara! ”. A leşinat. Eram cazaţi la un hotel şi după nici două minute ciocănea la uşă. Era roşul ca racul şi mi-a zis << N-ai inţeles, mesajul era pentru Dan, colegul meu de trupă! >>, va povesti  amuzată Anamaria, iar Tudor va completa: „În imbecilitatea mea, n-am găsit ceva mai bun!”.

Alături de Anamaria şi Tudor, sâmbăta aceasta vin în platoul „2k1” Minodora şi Liviu Mihon şi Nina şi Radu Ille pentru a demonstra că viaţa de cuplu nu le dă mari bătăi de cap. Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase, dar şi probe delicate le vor da bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platoul emisiunii. Ce dezvăluiri vor mai face invitaţii Mirelei din această ediţie, dar şi dacă vor reuşi sau nu aceştia să demonstreze că sunt cuplul perfect, telespectatorii vor afla urmărind sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, „2k1”, la Antena 1.

Emisiunea „2k1” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

 

×
Subiecte în articol: fly project 2k1