x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Galele Costinesti - Zoli le-a cantat studentilor "Violeta duce galeata la gunoi"

Galele Costinesti - Zoli le-a cantat studentilor "Violeta duce galeata la gunoi"

de Ilinca Dima    |    24 Iul 2006   •   00:00
Galele Costinesti - Zoli le-a cantat studentilor "Violeta duce galeata la gunoi"

La malul marii, in statiunea emblematic numita "a tineretului", cateva organizatii si o mana de tineri inimosi au pus la cale "Galele Studentesti - Costinesti Unplugged 2006", o serie de manifestari artistice si sportive realizate de si pentru tineri.

Teatru, dans, muzica apartinand mai multor genuri, concerte, volei si aerobic, cam acestea ar fi momentele de referinta propuse de organizatorii Galelor, Agentia Nationala pentru Sprijinirea Studentilor, ANSIT si Euro Case de Cultura Studentesti din intreaga tara se vor perinda la Costinesti pana la 8 august pentru a-si prezenta programele artistice - unele dintre ele castigatoare de premii nationale si internationale.

ROCK. Misiunea dificila de a deschide seria de concerte de la Gale a revenit trupei Floarea Soarelui. Baietii, "rezidenti" la Preoteasa, au reusit sa incalzeasca, dar si sa impresioneze publicul cu un rock curat si au creat atmosfera perfecta pentru invitatii speciali ai serii, Sarmalele Reci. Asa cum era de asteptat, Zoltan & Co. au fost sarea si piperul serii de pe digul de la Vraja Marii. Piese consacrate precum "Violeta duce galeata la gunoi", "Ana are mere", dar si "Sprit de vara", au incins tinererii si i-au pus serios pe dans. Serios, mai ales pentru ca in public se aflau si cativa membri ai unor trupe de dans care si-au aratat maiestria pe ritmuri de... conga cu aroma de Sarmale Reci.

Asa cum "amenintasera" in conferinta de presa sustinuta cu ocazia deschiderii Galelor, la un moment dat Zoltan si trupa au dat-o pe ritm de manea pret de-o piesa, o ironie probabil prea fina intr-un Costinesti in care Adrianii Minune si Florinii Salam sunt (inca) la rang de superstaruri. Ceilalti invitati speciali asteptati la Gale sunt Parlament, Timpuri Noi si Tapinarii.

×
Subiecte în articol: antimonden