x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, vor produce două seriale despre lifestyle și polo

Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, vor produce două seriale despre lifestyle și polo

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2024   •   11:15
Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, vor produce două seriale despre lifestyle și polo
Sursa foto: Hepta

Ducele și ducesa de Sussex vor fi producătorii executivi a două noi seriale de non-ficțiune axate pe lifestyle și polo, potrivit The Guardian.

na dintre emisiuni va explora „bucuriile gătitului, grădinăritului, divertismentului și ale prieteniei”, în timp ce cealaltă va oferi „acces fără precedent la lumea poloului profesionist” și la US Open Polo Championship din Florida, a precizat compania Netflix.

Emisiunile vor fi realizate de compania Archewell Productions a lui Harry și Meghan, ducesa urmând să producă ambele seriale, iar ducele să lucreze la serialul de polo.

Ambele se află în primele etape de producție, titlurile și datele de lansare urmând să fie anunțate în lunile următoare.

Ducii au lansat anterior trei documentare, în cadrul unui contract de mai multe milioane de lire sterline cu gigantul de streaming.

Heart of Invictus, difuzat în august anul trecut, a urmărit un grup de membri ai serviciului în drumul lor spre Jocurile Invictus. Netflix a lansat, de asemenea, seria de documentare Live to Lead și controversatul documentar în șase părți Harry & Meghan, în decembrie 2022. În acesta din urmă, ducele și ducesa au făcut lumină asupra vieții lor tulburi din cadrul familiei regale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×