x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Hiena a cantat la chitara in public

Hiena a cantat la chitara in public

21 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
DEVORATORII DE DISTRACTIE - 1.500 de fani au urmarit show-ul Animal X Dupa doi ani de "somaj", Animal X a sustinut, vineri seara, un concert la Sala Polivalenta. "Animalele" au conceput integral regia, scenografia si coregrafia pentru "Fun raptor".

DANA ANDRONIE, DANA CIOBANU

REVENIRE. Dupa doi ani de absenta, Animal X vor sa-si recastige pozitia pe piata muzicala
Hiena, Soparla si Vierme au o noua casa de productie, A&A Records, desi nu si-au inchis conturile cu patronul Music&Music, Costel Bobic. Procesul pentru rezilierea contractului cu fostul producator este inca pe rol.

IUBITI. Liviu de la LA si-a scos bebelusa la concert
INRAITI. Fanii si-au vopsit fetele in cinstea "animalelor"
RETINUTA. Oana nu s-a putut zbantui din cauza hainelor

INTARIRI. Absenta destul de indelungata s-a simtit in numarul mic de spectatori, vreo 1.500, dupa estimarile oamenilor de ordine. Doar fanii adevarati au dat 75.000 de lei pe bilet pentru a-i asculta pe cei care, odinioara, faceau furori cu "Pentru ea" si "N-am crezut". In deschiderea spectacolului, Animal X si-a adus "intariri": DJ Optik, StandUP si K-pital. DJ-ul nu se mai dadea dus de pe scena. StandUP mai are de lucrat pentru a scapa de porecla "Akcent de mana a doua", capatata pentru cum imita stilul mai cunoscutilor Akcent. K-pital a intrat in "arena" cu Oana, mai preocupata sa-si tina pe ea bustiera decat sa cante.

SURPRIZE. Animal X a aparut pe scena dupa o ora si jumatate de "incalzire" a publicului. Nu ne-a venit a ne crede ochilor ca Hiena, Soparla si Vierme stateau pe scaune de bar si cantau o piesa lenta, de dragoste, la "rece". Hiena ciupea corzile unei chitari, "pentru prima data in public", dupa cum a marturisit la microfon. E adevarat ca, din umbra, era sprijinit de doi chitaristi de meserie, dar s-a descurcat bine. Linistea a durat doar trei minute. Cu hituri vechi si noile piese, cei trei au amintit fanilor dezlantuiti cine au fost si cine mai sunt inca: "animalele X". Artificii, motociclete, dansatoare pe role, un acrobat cu roata au contribuit la show-ul de nota 10.

SINCERITATE

"Imi cer scuze ca am fost neinspirata sa ma imbrac cu bluzita asta. Nu prea pot sa dansez din cauza bustierei si mi-e si frica sa nu cad de pe scena" - Oana solista K-pital

CU FLUIERE SI FETE VOPSITE
Spectacolul Animal X a starnit si interesul colegilor de breasla. Vali Craciunescu, fostul acordeonist de la Spitalul de Urgenta, a batut drumul pana la Polivalenta ca sa stea pe holuri. Liviu Varciu (L.A.) a luat-o de-a dreapta pe proaspata sa iubita, bebelusa blonda a Carcotasilor, s-a jucat la telefon si a plecat dupa primele piese ale "animalelor". Carmen Trandafir a venit cu sora ei si s-a amestecat printre admiratorii Animal X. Fanii fideli si-au vopsit fetele in culorile junglei, s-au dotat cu tricouri imprimate cu numele formatiei, iar unii au suflat in fluiere pana la sfarsitul concertului. O parte din spectatori a parcurs sute de kilometri ca sa fie alaturi de Hiena, Soparla si Vierme. Chiar daca au fost putini, impatimitii muzicii "animalelor" au fost la fel de energici precum cei trei cantareti.
×
Subiecte în articol: antimonden