x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Îmbrăcată de fiica lui Cioabă

Îmbrăcată de fiica lui Cioabă

de Dana Cobuz    |    20 Mar 2008   •   00:00
Îmbrăcată de fiica lui Cioabă

NECESITATE ● Loredana, spirit de copil rebel
"E pe bune, e sălbatică, e imprevizibilă şi profesionistă!". Aşa şi-ar face reclamă Loredana, proaspăt premiată de Radio România Actualităţi la categoriile "Cea mai bună interpretă a anului 2007" şi "Artistul anului".


NECESITATE ● Loredana, spirit de copil rebel
"E pe bune, e sălbatică, e imprevizibilă şi profesionistă!". Aşa şi-ar face reclamă Loredana, proaspăt premiată de Radio România Actualităţi la categoriile "Cea mai bună interpretă a anului 2007" şi "Artistul anului".

  • Jurnalul Naţional: Cât din tine este nonconformism?

Loredana: Cred că nonconformismul este esenţialul din mine. Dorinţa asta de a-mi păstra spiritul de copil rebel nu e o dorinţă desprinsă de realitate, e chiar o necesitate. Asta mă echilibrează şi mă face să văd şi ce e dincolo de cutie.

  • Câte ore dedici zilnic întreţinerii corporale?

Nu atât de multe pe cât s-ar crede. Trebuie făcut în fiecare zi câte ceva ca să nu fii nevoită să compensezi altfel ulterior. Îmi place să mă tund şi să îi tund şi pe ceilalţi, mă ocup singură de culoarea părului, îmi place să mă implic în fiecare punct din imaginea mea. Atunci când te laşi pe mâna a 10 stilişti, maseuzi şi antrenori, nu-ţi mai aparţii ţie, ci devii o prăjitură pe care atunci când o termini nu mai ai timp să o guşti.

  • Cum ai cunoscut-o pe Luminiţa Cioabă şi ce te leagă de ea?

Prima mea fustă ţigănească originală am primit-o nu de la Luminiţa, ci de la Nadia, soţia lui Napoleon, care cântă la linguri. După aceea am cunoscut-o pe Luminiţa care mi-a făcut mai multe fuste şi bluze din care am dăruit şi prietenelor mele.

5-6 milioane de discuri vândute

Care a fost cea mai bună perioadă a vieţii tale muzicale?
Am trăit din muzică toată viaţa, nu am fost nevoită să fac altceva pentru a mă întreţine şi a merge mai departe. Muzica mi-a acaparat întreaga viaţă şi n-am avut timp să fac altceva decât muzică. Publicul a fost alături de mine de la început şi am reuşit să găsesc limbajul comun cu generaţiile pe care le-am cunoscut în călătoriile mele.

  • Cum se face că, de o vreme încoace, recitalul tău în show-ul de Revelion al Pro TV este fix cel de la miezul nopţii?

Pentru că de aproape 10 ani Loredana cântă live la PRO TV. A devenit ca şi concertul de Anul Nou de la Viena. Lumea doreşte să-mi vadă recitalul în fiecare an la 12:00 noaptea, dovadă stă şi audienţa foarte bună. Lumea urlă, dansează şi aşteaptă momentul ăsta, este o descătuşare nemaipomenită şi pentru că mi-am obişnuit publicul ca de Anul Nou să cânt un nou single. Este o mare cinste pentru mine să umplu o piaţă întreagă, la miezul nopţii, chiar dacă este un frig năpraznic.

  • Câte discuri ai vândut, în total, până acum?

Este destul de greu să fac o socoteală reală, ţinând cont de milioanele de downloadări care, din păcate, se fac. Este foarte greu să cuantific suma de discuri, dar aş putea spune că am vândut în jur de 5-6 milioane de discuri, ăsta fiind minimul din cele declarate.

×
Subiecte în articol: antimonden