x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Impozit - Dragos Chircuisi vinde trofeul!

Impozit - Dragos Chircuisi vinde trofeul!

de Dana Andronie    |    29 Aug 2006   •   00:00
Impozit - Dragos Chircuisi vinde trofeul!

Castigatorul marelui trofeu "Mamaia" 2006 este un fost tehnoredactor la o revista de publicitate, hair-dresser, barman si absolvent al Facultatii de Comert din cadrul ASE.

Dragos Chircu a reusit cu piesa lui Ionel Tudor (versuri Dana Dorian), "De dragul tau", sa impresioneze juriul - care i-a oferit locul I la Interpretare - , dar si Consiliul Judetean Constanta - care i-a incredintat cheia trofelui - o Skoda Octavia. Cum impozitul pe masina se ridica pana la 100 de milioane de lei vechi, premiantul s-a hotarat sa vanda automobilul. Mai ales ca din trofeu trebuie sa primeasca niste procente (o roata, o oglinda, o portiera etc.) si compozitorul, si textierul, si orchestratorul piesei. Tanarul de 24 de ani a fost adjudecat deja de agentia de impresariere condusa de Niki Constantinescu si Radu Groza. Gata, Dragos Chircu a primit biletul de intrare in show-biz-ul mioritic!

BUNICUL DIN MINA... CORBEANCA. A absolvit Facultatea de Comert din ASE, dar tot in muzica vrea sa-si faca ucenicia si sa devina un meserias fruntas. A intrat pe mana profesoarei Dana Dorian, care a scos si untul, si magiunul din el, pregatindu-l pentru marea aventura artistica. Festivalul de la Mamaia l-a facut pe Dragos VIP in Corbeanca (unde isi are resedinta). Daca v-ati intrebat vreodata unde s-a filmat reclama cu bunicul gasit in mina (stiti... "Nepoaaate!"), ei bine, aflati acum raspunsul: in vila supercastigatorului Dragos Chircu. Asadar, casa a devenit celebra inaintea lui!

PROFESIONISTA. Aura Urziceanu a sustinut un super recital

BATAIE DE JOC! Un alt castigator de la "Mamaia" este Horia Brenciu. Nu stim ce sfori a tras de a reusit pana la urma sa incheie el duminica seara festivalul cu un recital, si nu Aura Urziceanu, asa cum era prevazut in program. Incredibil ce s-a intamplat! Cum sa cante Aura inaintea lui Horia?!! E ca si cum Ray Charles ar fi fost chemat sa sustina un concert in deschiderea lui Akcent! Aura Urziceanu s-a supus acestei decizii de proasta factura si a oferit un superrecital. A fost bisata fara numar, fiind astfel rasplatita pentru tot ceea ce a daruit publicului.

In concluzie, daca ai texte si stii sa le folosesti, poti ajunge departe. Tare departe, pana si-ntr-un taxi! Acest lucru a fost valabil si pentru Paloma - actrita Irina Chiosa, care a prezentat prima seara a festivalului. Ea este amanta lui Dan Teodorescu, cel care a facut textele de prezentare pentru "Mamaia". Se pare ca zilele mariajului sau cu Melania Medeleanu sunt numarate. Acum, cand are o Paloma, Dan traieste o idila ce ar putea fi atestata cu un certificat de divort.
×
Subiecte în articol: antimonden