x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Industrie din rebuturi - MTV Romania a premiat playback-ul in turma

Industrie din rebuturi - MTV Romania a premiat playback-ul in turma

02 Mai 2005   •   00:00

In Joia Mare, premiantii muzicii romanesti au cantat "prohodul" la gala Premiilor MTV 2005. A iesit un spectacol de mare clasa.

VALOAREA MEA! Marius Moga tine mai mult la buzunar decat la "copilul" lui, proiectul Morandi

De repetenti. De la Hi-Q si Akcent pana la Morandi (adica Andrei Ropcea, DJ Raul si DJ Giuliano), playback-ul a fost dus pe cele mai inalte culmi!

Este trist ca la un asemenea eveniment, formatiile care se afla in topurile vanzarilor, difuzarilor radio si tv sa vina cu copiuta pe CD, de frica sa nu fie "exmatriculati". Macar sa fi fost de calitate "copiuta"! Daca nici pe Marius Moga, initiatorul proiectului Morandi, nu l-a lasat inima sa scoata din buzunar bani pentru un minidisc ca sa nu aiba surpriza sa-i sara CD-ul, nici playback-ul nu mai e de calitate! Andrei Ropcea, DJ Raul si DJ Giuliano au fost nevoiti sa se opreasca din elanul actului "artistic" cand CD-ul a refuzat, pur si simplu, sa mai cante. Jalnic! Impact a fost si mai de impact. Cristina si Rares au cantat live, nimic de zis, dar le-a iesit cu totul altceva decat hitul Babe. O behaiala transmisa, in direct, de MTV Romania. (D.A./D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden