x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Aug 2007   •   00:00

MILIARDARI. Perioada verii a fost foarte incărcată pentru trupa SISTEM, dar şi foarte profitabilă. Cei cinci percuţionişti au incasat o sumă-record pentru showbiz-ul romănesc: 4 miliarde de lei vechi in doar două luni.
"Succesul inseamnă muncă şi profesionalism. Dacă crezi in ceea ce faci şi te implici cu tot ce ai mai bun in tine, trebuie să reuşeşti" - a declarat Zoli Toth cel care s-a implicat direct şi activ in managementul trupei din care face parte. (C.I.)

Â

"PAS", LA DANS. Mihai Trăistariu a fost solicitat pentru a doua oară să participe la "Dansez pentru tine". Insă pe Mihai nu-l avantajează deloc acest contract, ba dimpotrivă. Ar trebui ca solistul să se mute din Constanţa in Bucureşti, ar avea zeci de ore de repetiţii pe săptămănă şi o singură zi liberă. Un alt impediment ar fi că Pro TV ii interzice căntăreţului să apară la alte posturi de televiziune pe toată perioada concursului. Asta n-ar fi nimic, insă artistul, care căştigă 10.000 de euro pe lună din concerte, nu are de gănd să renunţe la spectacole. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden