x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    15 Sep 2007   •   00:00
ZUZU. Cănd deţii patru lăbuţe şi o blăniţă moale, ai toate şansele să devii movie-star! Taman aşa i s-a intămplat lui Zuzu, simpaticul bichon havanese al căntăreţei Miki. Adus de către stăpănă la căteva filmări pentru spoturi tv,
el a stărnit imediat interesul agenţiilor de publicitate, care s-au inghesuit să-i facă (prin intermediari!) mai multe oferte de reclame. Dar se pare că-l vom vedea chiar şi-ntr-o telenovelă, el reuşind să-i cucerească din prima pe scenariştii implicaţi in proiect. Să vă mai spunem un secret? Patrupedul ii poartă noroc şi stăpănei, care nu coboară ştacheta succesului: va lansa in curănd un nou album, iar primul single, "Labirintul inimii", a străns, timp de căteva zile, cele mai multe voturi din partea vizitatorilor site-ului www.rt100.ro. (Anca Stănescu)


INFIDELITATE. Are o carieră excepţională, un prieten atrăgător, aşadar, toate atuurile pentru o viaţă personală implinită. Cu toate astea, există un punct delicat in existenţa ei: iubitul o inşală. Iată povestea, pe căt de simplă, pe atăt de actuală, al celui de-al doilea videoclip din cariera solo a Ancăi Badiu, My Baby (Tell Me Why). Melodia este creaţia interpretei, iar versurile poartă semnătura lui Mircea Badiu, fratele său. Regizorul Mihnea de Vries a folosit cele mai noi tehnici video pentru un efect vizual deosebit. (Anca Stănescu)

×
Subiecte în articol: antimonden