x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    13 Ian 2008   •   00:00

13 ianuarie 2008 Juriul preselecţiei Eurovision din Moldova a respins piesa lui Alexandru Bognibov, pe motiv că “denigrează imaginea Moldovei şi îndeamnă la pedofilie”.

DESCALIFICARE: Îndemna la pedofilie

Juriul preselecţiei Eurovision din Moldova a respins piesa lui Alexandru Bognibov, pe motiv că “denigrează imaginea Moldovei şi îndeamnă la pedofilie”. Versul “Iubesc fetele de 13 ani”, repetat “obsesiv”, li s-a părut juraţilor ofensator. În finala moldovenească au fost admişi 12 concurenţi. (D.C.)

 

S-A ÎMBOGĂŢIT : Oana Zăvoranu  se vinde scump

Dacă alte păpuşi cu feţe de  vedete n-au reuşit să se mai nască, cea a Oanei Zăvoranu a apărut pe piaţă. Şi mai mult decât atât, proprietara de drept a imaginii a făcut primul  miliard de lei din vânzarea păpuşii care-i poartă numele. (C.I.)

 

DOI ÎN UNU : Însănă­toşire  grabnică!

Reporterii “Irealităţii” (vorba Cârcotaşilor Huidu şi Găinuşă) au zis că “Eugen Nicolaescu a fost internat la Spitalul Elias”. Şi încă de două ori! Evident, era vorba despre regizorul Sergiu Nicolaescu. Eugen Nicolăescu, dacă la el s-au gândit, e... din alt “film”. Şi cei din studio dormeau, în sensul că n-au sesizat greşeala şi n-au corectat-o. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden