x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    10 Feb 2008   •   00:00
Info

10 februarie 2008: Andreea Bănică are un hobby. Şi ce hobby! Divei blonde îi place să-şi alinte căţeluşul Nino, un simpatic Yorkshire Terrier.

HAPCIU!: Nea Beni şi-a luat nasul la purtare

Benone Sinulescu s-a luptat din greu cu o răceală rebelă. Însă umorul său fiind sănătos tun, a declarat unei zia­riste din Moldova că şi-a luat nasul la purtare, la propriu. După această măr­turisire, artistul poate lucra liniştit la proiectul său, cu Nicolae Botgros şi cu Orchestra “Lăutarii”.

 

MULTĂ DRAGOSTE: Andreea îl pupă  cu foc pe Nino

Andreea Bănică (foto) are un hobby. Şi ce hobby! Divei blonde îi place să-şi alinte căţeluşul Nino, un simpatic Yorkshire Terrier. Patrupedul se bucură şi o jumătate de oră de alintările şi pupăturile stăpânei. Dar nu numai Andreea îşi răsfaţă animăluţul, ci şi Giulia, care are o căţeluşă pe care o cheamă Bubbles. Trebuie să recunoaştem că “divele” noastre mioritice au şi eleo ocupaţie! Destul de grea...

 

BUNE ŞI NEBUNE...: “Bănăţenii sunt capul ţării!”

Pe site-ul www.menreport.ro, Daniel Buzdugan mărturiseşte că este cel mai mândru de experienţa de a se naşte-n România. “Încă mă mai mir de tot ce se întâmplă… şi bune, şi nebune”, zice el. Personajul din me­dia ro­mâ­nească pe care Buzdugan îl admiră este, de fapt, unul colectiv: VÂNTUSÂRBUPATRICIU! Vedeta a mai raportat cu umor că “bănăţenii sunt capul limpede al ţării. România are formă de peşte. Iar Banatu-i la cap”.

×
Subiecte în articol: antimonden