x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    17 Feb 2008   •   00:00
Info

17 februarie 2008: Cea mai frumoasă declaraţie de dra­goste pe care a primit-o Horia Brenciu a fost: “Vin! Eşti ga­ta?‘‘. Vă daţi seama ce a urmat...

CU LIPICI: A trimis prin poştă 10.000 de felicitări

Keo a trimis de Ziua Îndrăgostiţilor peste 10.000 de felicitări membrelor înscrise în fanclubul său oficial (www.keo.ro). Pentru a nu face scurtă la mână, artistul a angajat patru colaboratori care au muncit aproape o săptămână întreagă. Toate felicitările au fost trimise prin poştă. L-a costat ceva pe artist... 10.000 de timbre!

 

ÎNDRĂGOSTIT: Horia Brenciu: “Eşti gata? Vin!‘‘

Cea mai frumoasă declaraţie de dra­goste pe care a primit-o Horia Brenciu (foto) a fost: “Vin! Eşti ga­ta?‘‘. Vă daţi seama ce a urmat... Problema lui Brenciu este că s-a în­drăgostit prea tare de muzică. “Mi-e dor de o emisiune de televiziune nebună, mi-e dor de lucrurile pe care le făceam în direct. Regina tv trebuie să mai aştepte‘‘, susţine artistul.

 

LA MULŢI ANI!: Nepoata lui Dan Spă­taru are 3 ani

La vârsta de (fix) 3 ani ştie să cânte melodiile lui Dan Spătaru. Cine ar putea fi, dacă nu chiar nepoata regretatului artist? Astăzi, Maria Dănilă îşi serbează ziua de naştere împreună cu colegii de la grădiniţă. Şi nu oriunde, ci într-un club. Măriuca, aşa cum îi spune toată lumea, a moştenit talentul bunicului, iar familia abia aşteaptă ca fetiţa să înceapă o carieră în muzică. Cântă, dansează, simte ritmul şi în curând va începe să ia lecţii de pian.

×
Subiecte în articol: antimonden