x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

02 Mar 2008   •   00:00

VALOARE “Amita Bhose”, la Vasile Menzel

Vasile Menzel a fost distins de Asociaţia Culturală Româno-Indiană cu premiul “Amita Bhose”, acordat de Excelenţa Sa Domnul Debashish Chakravarti, noul ambasador al Indiei în România, Albania şi Republica Moldova. Alte premii acordate: “Mircea Eliade”, pentru Mircea Handoca, “Mihai Eminescu”, dlui Mihai Stan, şi premiul “Sergiu Al-George”, dlui Ioan Dumitrescu. (A.S.)

 

 

ROLE, ROLE - Pe Alexandra  o doare-n cot

“Ce mai faci, Alexandra?” “Nu prea bine. Mă doare-n cot.” Nepoliteţe din partea solistei de la Hora? Deloc. Pură sinceritate. Cauzată de asfaltul acesta perfid, care abia aşteaptă să atace cutezătorii ce se dau pe role. Nici pentru brunetă n-a făcut excepţie. Colecţia ei de vânătăi s-a îmbogăţit săptămâna trecută cu una bucată leziune drept în cot. Are ambiţie fata... să nu-şi lase neatinsă nici o părticică din trup! (A.S.)

 

 

CAI-PUTERE - Kristine are mărţişor cu motor

A trecut vremea când fetele aşteptau daruri de la băieţi... Kristine a pus euro pe euro şi i-au ieşit, până la urmă, 20.000. Exact preţul potrivit pentru un mărţişor pe patru roţi, numai bun de condus. “Când vine primăvara simt că trebuie să fac o schimbare majoră ori în garderobă, ori în garaj, iar anul acesta am ales să încep cu garajul”, spune blonda. Asta înseamnă că mai avem de aşteptat până o vedem în haine noi? (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden