x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Mar 2008   •   00:00
Info

14 martie 2008: Ducu Bertzi va cânta mâine “în prelungirea Zilei Femeii”, ne informează PR-ul artistului. Folkistul va susţine un concert pentru românii din Maroc, mai exact din Rabat

DANCEMASTERS. Ediţia a cincea a DanceMasters 2008 – cea mai importantă competiţie internaţională de dans sportiv organizată în România – va avea loc mâine şi poimâine la Sala Polivalentă din Bucureşti. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, va “beneficia” de participarea campionilor mondiali en-titre ai genului: Paolo Bosco & Silvia Pitton, campioni mondiali la dansurile standard, şi Maurizio Vescovo & Melinda Torokgyorgy, campioni mondiali la dansurile latino. Preşedintele juriului este Carlos Freitag, de asemenea, preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Dans Sportiv. În timpul Galelor de seară muzica va fi asigurată de Petre Geambaşu Orchestra, prezentatori ai show-ului fiind Alexandra Velniciuc şi Bogdan Păun. (Ramona Drăghici)

 

DUCU, ÎN MAROC. Ducu Bertzi (foto) va cânta mâine “în prelungirea Zilei Femeii”, ne informează PR-ul artistului. Folkistul va susţine un concert pentru românii din Maroc, mai exact din Rabat. “Este o prelungire a concertelor mele dedicate doamnelor şi domnişoarelor”, spune Ducu. Acest spectacol vine după cel susţinut chiar la 8 martie la Iaşi, în inima Moldovei. “Am cântat la Pub 25 şi, practic, am fost înconjurat numai de femei. Au fost în jur de 500 de doamne şi domnişoare, toate frumoase. A fost tare greu să cânt înconjurat de atâtea frumuseţi, tocmai de aceea am ajuns şi la concluzia că Iaşiul este capitala frumuseţii”, a mai spus cantautorul. Iaşiul ca Iaşiul, dar să vedem ce va face artistul înconjurat de frumuseţile din Maroc! Şi mai ales dacă ele vor înţelege ce le cântă. (Cătălina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden