x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    30 Mar 2008   •   00:00

A&A Records - Andrieş, de 10 ani la aceeaşi casă

“Suntem europeni!”. Nu, nu este sloganul unei campanii electorale, ci titlul celui mai nou single semnat Alexandru Andrieş. Melodia face parte de pe următorul material discografic al artistului, un dublu CD de care fanii se vor putea bucura din această toamnă. Albumul va  conţine atât piese noi, cât şi reeditări ale unor melodii de pe primul album produs de A&A Records, “Verde-n faţă”. Albumul va marca împlinirea a 10 ani de colaborare dintre artist şi casa sa... de discuri.

 

DONAŢII - Mihaela Rădulescu a dat 100.000 €

Numai anul trecut donaţiile umanitare pe care Mihaela Rădulescu (foto) le-a făcut în nume personal s-au ridicat la aproape 100.000 de euro. Proiectul de renovare a spitalului de copiii Marie Curie continuă şi în acest an, Mihaela implicându-se în strângerea de fonduri. Până în prezent a reuşit să adune 1.300.000 de euro. Spitalul are deja trei etaje renovate şi în scurt timp urmează să ajungă aparatele comandate pentru secţia de neurochirurgie.

 

PIESĂ - Romeo şi Julieta, marca Romaniţa

Ioan Cărmăzan şi Romaniţa Iovan. Ce legătură există între cei doi? Simplu: piesa “Romeo şi Julieta”, de W. Shakespeare. Regia spectacolului este semnată de Cărmăzan, iar costumele poartă marca Romaniţa. Premiera are loc la 1 aprilie, începând cu ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Nottara.

×
Subiecte în articol: antimonden