x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

18 Mai 2008   •   00:00
Info

18 mai 2008: 4.000 de euro va încasa Mihai Trăistariu pentru că onorează cu graţioasa-i prezenţă festivalul internaţional, dar bulgăresc, de muzică Discovery


Trăistariu,  cap de juriu

4.000 de euro va încasa Mihai Trăistariu (foto) pentru că onorează cu graţioasa-i prezenţă festivalul internaţional, dar bulgăresc, de muzică Discovery, ajuns la 17-a ediţie. Fost cîştigător al concursului menţionat, Trăistariu a fost invitat în acest an să fie cap de juriu şi să susţină un recital în seara galei. România se duce la Discovery 2008 cu două concurente: Simona Nae şi finalista Megastar, Cristina Bondoc.

 

De la Crazy Loop Bre, Joanno,  mai taci!

“Crazy Loop” s-a cam consumat, aşa că Dan Bălan aruncă pe piaţa muzicală o nouă producţie cu aer hollywoodian. Videoclipul piesei “Joanna Shut Up!” a fost filmat într-o casă tipic americană, plină de copii puşi pe şotii. Clipul va fi difuzat în premieră absolută în România şi în Republica Moldova mîine, în cadrul emisiunii “Happy Hour” de la Pro TV. Piesa “Joanna Shut Up!” este al doilea single de pe albumul “The Power of Shower”.

 

Jazz şi muzică ţigănească

Prima ediţie a Festivalului românesc Tzig’n’Jazz de la Paris, care va avea loc în perioada 26-28 mai, este dedicată marelui muzician Stéphane Grappelli, violonist şi jazzman francez, unul dintre creatorii genului swing manouche. Marius Apostol Quintet, Florin Niculescu Quartet şi Costel Nitescu Quartet vor interpreta pe scena pariziană bucăţi de jazz împletit cu muzică ţigănească.

×
Subiecte în articol: antimonden