x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

01 Iun 2008   •   00:00

NECENZURAT ● CIA pregăteşte invazia
Băieţii din trupa CIA se pregătesc pentru albumul lor de debut, "Invazia", ce conţine 20 de piese. Primul pas a fost lansarea singleului "Zbor la joasă altitudine", un featuring cu Alex.



NECENZURAT ● CIA pregăteşte invazia
Băieţii din trupa CIA se pregătesc pentru albumul lor de debut, "Invazia", ce conţine 20 de piese. Primul pas a fost lansarea singleului "Zbor la joasă altitudine", un featuring cu Alex. Scenariul clipului este unul original, cu decoruri desenate cu creta pe asfalt. Cei trei CIA îşi doresc ca prin intermediul muzicii lor să realizeze un tablou necenzurat al societăţii imperfecte în care trăim o viaţă imperfectă. (A.S.)

IZ DE PRIMĂVARĂ ● N-a mirosit decît patru zile
În urmă cu mai bine de-o săptămînă, Jojo (foto) pornea curajoasă pe drumul abrupt al existenţei fără deodorant. Scopul ei era să "reziste" astfel şapte zile. Însă, după doar patru, blondina a abandonat experimentul. "Pur şi simplu nu (mă) mai suportam", a declarat ea. "Unii mi-au atras atenţia asupra mirosului. Am intrat în pămînt de ruşine." Acum Jojo va
avea curaj să le atragă şi altora atenţia asupra... mirosului. (A.S.)

BALCANICUL ● Damian Drăghici, la Viena
Nai, pian, percuţie şi voce. Pe toate le va stăpîni Damian Drăghici în concertul susţinut de "The Balkan Sessions Band", din deschiderea seriei de manifestări vieneze "Kulturzone Karlsplatz", de la 9 iunie. Membrii formaţiei îl vor completa cu tobe, vioară, chitară şi bass pentru a da naştere unei muzici în care se simt temele profund româneşti. (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden