x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

22 Iun 2008   •   00:00
Info

Încă o discotecă românească îşi deschide porţile în Germania, la München, în incinta Music Palast, la 12 iulie

CONCURS: O Miss pentru un Negru
Week-end fierbinte la Chicago! Cele mai frumoase românce din America se fac şi mai frumoase, doar-doar vor primi coroniţa de Miss Romania-USA 2008. Concursul este organizat pentru prima oară pe scena unuia dintre cele mai încăpătoare teatre din Chicago, Copernicus Theatre. Prezentatorul evenimentului este vedeta tv Dan Negru, iar invitat special la gala din această seară este “Crazy Loop” – Dan Bălan. (D.C.)

 
NEMŢEŞTE:3 Sud-Est deschide discoteca
Emigranţii români s-au înmulţit, aşa că era firesc să apară şi noi locuri de distracţie pentru ei în străinătate. Încă o discotecă românească îşi deschide porţile în Germania, la München, în incinta Music Palast, la 12 iulie. Pentru că orice inaugurare trebuie să fie de neuitat, patronii au invitat să încingă atmosfera din seara deschiderii celebra şi longeviva trupă dance 3 Sud-Est (foto), care va susţine un recital live. (D.C.)

 
MASCA RALUCĂI: Bambina, moartea naturaleţii
Şi un chip mai puţin luminos ră­sare/Nu-i al ei? Al ei e oare? Din păcate, da! Deşi măsoară doar 23 de anişori, Raluca de la Bambi ţine morţiş să arate cu vreo 30 mai în vîrstă. Zis şi umblat pe la cosmetică şi coafor: mare tapaj la păr, re­nun­ţarea aproape definitivă la sprîncene, înnegrirea excesivă a ochilor. Aşa se înfăţişează în ultima vreme fata pe la toate sindrofiile. Ştia el Mitea ce ştia de-a fugit... (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden