x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

06 Iul 2008   •   00:00
Info

6 iulie 2008:I-o fi frică de ace? Poate că da. Dar ce să facă domnul Kamara de la Alb Negru dacă s-a rănit la picior în timpul turnării videoclipului “Kalimba”?

PRECAUT: Un somn căptuşit cu şosete
Cum te înfăşori aşa dormi. Ei bine, Dan Teodorescu are grijă de confortul său pe timp de noapte. Solistul Taxi îl aşteaptă pe Moş Ene încălţat cu şosete şi învelit în două perechi de pulovere. Este asigurat astfel împotriva fiecărui firicel de curent. Însă ce va face dacă va pleca în regiunile reci ale planetei? Va dormi oare cu un cojoc? Sau direct într-o saună? Greu de spus. Aşteptăm iarna românească... (A.S.)

 
SACRIFICII: Ac de piciorul lui Kamara
I-o fi frică de ace? Poate că da. Dar ce să facă domnul Kamara (foto) de la Alb Negru dacă s-a rănit la picior în timpul turnării videoclipului “Kalimba”? A ajuns, după filmările desfăşurate într-o pădurice, pe marginea Autostrăzii Soarelui, direct la Spitalul Universitar. Unde a fost înţepat, în scopul unui vaccin antitetanos. Dacă într-o zonă “civilizată” i s-a întîmplat asta, oare cum s-ar descurca în junglă? (A.S.)

 
FRIIIIGE!!!: Cu cizmele  pe caniculă
Depărtaţi-vă cît mai puteţi! Se anunţă miros puternic! Motivul? Cîteva VIP-uri autohtone, care se încăpăţînează să poarte cizme la temperaturi de peste 30 de grade. Au comis-o şi Gina Pistol, care, deşi s-a dus în Finlanda cu adidaşi, a ales să poarte acum în România... cizme îmblănite, şi DJ Wanda, care s-a afişat la mare cu cizme tricotate. Or fi prea puţine sandale sau prea multe fiţe? (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden