x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Sep 2008   •   00:00

21 septembrie 2008:Croitorul n-are haine, iar Arsenium îşi cîntă muzica în ţara natală după ce deja a difuzat-o în toată Europa.

 

În sfîrşit!: Rumadai se întoarce acasă

Croitorul n-are haine, iar Arsenium îşi cîntă muzica în ţara natală după ce deja a difuzat-o în toată Europa. Fostul O-zone s-a gîndit că e cazul să lanseze single-ul “Rumadai” în România şi în Moldova, dar asta abia după ce l-a ridicat la rangul de hit în Europa. Videoclipul piesei a fost filmat în totalitate în România, la Snagov Club, în regia unuia dintre cei mai mari producători de clipuri muzicale din Europa, Oliver Sommer.

 

Turneu: Demnitate şi blues

A. G. Weinberger (foto) porneşte la drum de blues cu “The Guitar Man National Tour 2008”, desfăşurat sub deviza Campaniei împotriva recesiunii mentale “Haideţi să ne creăm propriile surse de Demnitate şi să ne bucurăm de ele!”. Turneul a debutat ieri la Bucureşti şi include oraşele Ploieşti, Cîmpina, Braşov, Baia Mare, Cluj, Alba-Iulia, Lugoj, Bacău, Iaşi, Suceava, Piteşti, urmînd a se încheia tot la Bucureşti.

 

High School 3: Coloană sonoră cu români

Pentru premiera pe care o va avea filmul “High School Musical 3” în România la 21 noiembrie, organizatorii evenimentului s-au gîndit să facă ceva “mai altfel”. Aşa că i-au convins pe Giulia şi pe Cătălin Josan să cînte în duet una din melodiile de pe coloana sonoră a producţiei, “Right Here, Right Now”. Albumul cu toate cîntecele din film va putea fi achiziţionat de pe site-ul Amazon, din 21 octombrie.

×
Subiecte în articol: antimonden