x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

05 Oct 2008   •   00:00
Info

5 octombrie 2008:"Regina" Diana Dumitrescu, din telenovela difuzată de Acasă TV, nu are nici o jenă când vine vorba despre operaţia ei de mărire a sânilor.



DUPĂ BUGET: Bani mulţi pentru Craiova
Două milioane de lei a alocat Antonie Solomon, primarul din Bănie, pentru programul artistic din "Zilele Craiovei", eveniment care se organizează de 12 ani încoace şi care, în 2008, va avea loc între 19 şi 26 octombrie. Cheltuială mare, dar şi un program care îşi merită banii: Iris, Voltaj, Ştefan Bănică Jr, Holograf, Chris Norman (solistul formaţiei Smokie) şi, foarte posibil, trupa Scorpions, cu care încă se poartă negocieri.

FĂRĂ SECRETE: Sâni de regină siliconată
"Regina" Diana Dumitrescu (foto), din telenovela difuzată de Acasă TV, nu are nici o jenă când vine vorba despre operaţia ei de mărire a sânilor. "Partea cu sânii e o chestie pe care o doream de mică, de prin liceu, când colegele mele se dezvoltau şi eu purtam faimoasele sutiene cu tot felul de bureţi, ca să demonstrez că am şi eu!" Aşa că, la 18 ani, Diana şi-a dat pieptul pe mâna doctorului Ionescu şi acum are şi ea sâni.

CLUJ-NAPOCA: Student Sound Days
Puya, Fly Project, Bere Gratis, Hi-Q şi Viţa de Vie. Toate aceste trupe şi multe altele au avut program cu studenţii clujeni la acest sfârşit de săptămână. Cântările au făcut parte din evenimentul "Student Sound Days", care marchează împlinirea a cinci ani de la înfiinţarea Organizaţiei Studenţilor din Universitatea Tehnică. Astăzi, de la ora 18:00, cântă Hi-Q, Viţa de Vie, Greemus, Geo Da Silva şi Ansamblul Românaşul.

×
Subiecte în articol: antimonden