x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

01 Aug 2006   •   00:00
SAPTE ZILE - Cocktail muzical la Callatis
Pregatirile pentru Festivalul Callatis sunt pe ultima suta de metri. Organizatorii au batut deja palma cu artistii invitati sa cante pe scena-scoica, iar programul a fost definitivat. Pana la recitalul sustinut de Vaya con Dios, la 15 august, spectatorii din portul turistic Mangalia ii pot urmari pe cei mai in voga cantareti de la noi, in serile Miss Diaspora, Aici Radio Romania... Callatis, Daruri pentru romani, Cocktail Callatis, Steaua de Mare, Tinerete fara batranete, Callatis Carnaval. Dintre invitati nu vor lipsi Morandi, Andra (foto), Akcent, Directia 5, Mihaela Mihai, Corina Chiriac, dar si folkisti precum Mircea Baniciu, Mircea Vintila cu "Brambura" si Vasile Seicaru.

COSTINESTI - Festivalul Tineretii, editia a doua
Cea de-a doua editie a Festivalului Tineretii aduce la Costinesti tineri artisti de muzica usoara din tara si din strainatate, in perioada 14-16 august. Organizatorii evenimentului, Asociatia culturala "Darias" si Cotyso International, in colaborare cu Primaria Costinesti, pun la bataie premii consistente, cu o valoare totala de 20.500 de euro.
Concursul se desfasoara pe doua sectiuni: Interpretare (categoriile 9-14 ani si 15-21 de ani) si Creatie (12-25 de ani). (Dana Cobuz)

INTERACTIV - Activ se da pe Yahoo Messenger!
Desi e vara si concertele ar trebui sa se tina lant, trupa Activ pare ca are ceva mai mult timp liber decat crede lumea. Rudi, Oana si Avi gasesc vreme sa stea pe internet cu fanii. "Avand in vedere ca ne-au cerut foarte multi un ID de messenger, ne-am hotarat sa facem unul, special pentru voi! De acum, cand avem putin timp sa stam la calculator, ne gasiti pe Yahoo! Messenger cu ID-ul: trupaactiv, spun cei trei pe site-ul lor. E adevarat, activii nu garanteaza ca vor si raspunde mesajelor instantanee primite de la admiratori... (Dana Cobuz)

REPROFILARE - Laurentiu face blugi de fite
Baietii de la Body&Soul revin cu albumul "Week-end", melodiile fiind compuse aproape in totalitate de Laurentiu Duta de la 3rei Sud Est. Anul trecut, ei au cantat o melodie impreuna cu Fizz, dar, dupa ce au fost luati peste picior de fani, au renuntat la ideea de featuring. Laurentiu, solistul Body&Soul, va lansa, impreuna cu o firma vestimentara, linia de articole de blugi "Fitze", pentru vedete. (S.E.)

×
Subiecte în articol: antimonden