x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

31 Iul 2006   •   00:00
PE BILETE - Susa cu politisti la Neptun
Sambata seara la Neptun a fost nevoie de interventia politistilor pentru a calma spiritele incinse la Teatrul de Vara din statiune. Absenta majoritatii artistilor trecuti pe afisul show-ului produs de Ion Postelnicu i-a facut pe spectatori sa ceara inapoi banii pe bilete. De aici a izbucnit scandalul. "Asa face in fiecare an, de ne baga lumea in aceeasi oala cu el. De o luna de zile la spectacolele lui, «Magnificii» si «Cei mai iubiti», nu vin decat Minodora, Nae si Vasile (foto), desi pe afis sunt Adi Minune, Florin Piersic etc.", ne-a declarat Bebe Mihu, si el organizator de spectacole pe Litoral. Ion Postelnicu nu a fost de gasit la telefon, pentru a-si sustine pozitia.

LA 3 ANI - Cleopatra, in vizorul Guiness Book
La primul concert al Cleopatrei Stratan, care va avea loc la 20 august la Teatrul Nottara din Bucuresti, vor asista reprezentanti ai Guinness Book. Motivul: eventuala intrare a fiicei lui Pavel Stratan in Cartea Recordurilor la capitolele "Cea mai tanara artista", "Cea mai tanara cantareata care lanseaza un album" si "Cea mai tanara cantareata care prezinta singura un concert de o ora si jumatate". Micuta Cleopatra, in varsta de trei ani, va interpreta 28 de piese, va fi gazda pentru invitatii ei - tatal Pavel si trupa Millenium - si va intretine publicul cu glume.

FONOTECA - Dona Dumitru Siminica la export
Managerii Fanfarei Ciocarlia de la Zece Prajini continua sa promoveze muzica lautareasca romaneasca in lume. Astfel, Asphalt Tango Records vor lansa oficial, la 29 septembrie, cel de-al treilea volum din seria "Sounds From a Bygone Age", care contine celebre piese cantate de Dona Dumitru Siminica. In aceeasi serie au aparut CD-uri cu Ion Petre Stoican si Romica Puceanu. (D.C.)

DUEL - "Mamaite" si stele fara nume
Daca la prezentarea Festivalului Mamaia vom rade cu (sau de) Horia Brenciu, la "Interpretare" se anunta razboi mare. Se vor infrunta doua pustoaice extrem de talentate: Alina Dinca si Catalina Ciobanu. Solistele s-au mai duelat la "Mamaia Copiilor", iar acum iata-le in randul seniorilor. Din cauza jocurilor de culise, Alina a refuzat in direct premiul al doilea, pe care juriul i l-a oferit la editia din 2004 de la concursul juniorilor. Catalina a primit premiul al doilea la ultima editie a festivalului "Steaua fara nume". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden