x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

29 Iul 2006   •   00:00

UH-LA-LA / Morandi canta pentru MTV Londra

Succesul piesei Beijo (Uh-la-la) in multe tari din Europa nu a ramas fara ecou. Morandi (foto) a primit invitatia de a fi cap de afis in cadrul unei campanii sustinute de MTV Londra, care militeaza impotriva traficului de carne vie. Startul se va da la inceputul lunii august, in Albania. Evenimentul este sustinut si pe site-ul oficial al MTV Londra, unde se organizeaza concursuri pentru a se castiga bilete la concertele Morandi. Campania organizata de MTV Londra a dus inevitabil la anularea spectacolelor din 5 august, de la Mamaia si Costinesti, si 6 august, de la Rosia Montana. (D.A.)

DANCE - Surorile Fedorca revin

Interpreta Manuela Fedorca, mai nou si prezentatoarea emisiunii "Zodia fluturelui", de la Euphoria TV, a lipsit vreme de cativa ani din show-biz-ul autohton. Dar asta nu inseamna neaparat ca a renuntat la muzica, preferand sa se ocupe mai degraba de educatia fiului ei, dar si de gradinita pe care o conduce. In toamna, Manuela si sora ei, Liliana, vor lansa un nou album dance, iar de curand au incheiat filmarile la noul lor videoclip. (Simona Ecovoiu)

FASHION BOTEZATU - Prezentator si beduin

Incepand de astazi pana la 30 iulie, inclusiv, la Mamaia se desfasoara a sasea editie a Fashion Tv Summer Festival (organizat de Fashion Tv). Catalin Botezatu va fi prezent cu doua colectii: una pentru baieti, denumita exotic Arabien Horse ("cal arab" in traducere), si una pentru fete, in stilul gothic-rock. Daca in prima vom vedea defiland pe podium tot felul de beduini, dervisi, califi, mameluci puternic "accesorizati" arabeste, cea de-a doua este cea mai scumpa colectie de pana acum a "Botezatului". Numai materialele de la o singura rochie au costat 5.000 de euro. Catalin va fi si prezentatorul primei seri a festivalului, alaturi de Claudia Neghina. (Dana Andronie)

PRO NARCISA - Amintiri din copilarie

Narcisa Suciu va fi la 6 august protagonista unui reportaj in cadrul emisiunii lui Teo de la PRO TV. Filmarile au fost realizate in Baia Mare (orasul natal al interpretei), la scoala unde a invatat Narcisa, la Casa de Cultura, unde a luat lectii de canto, dar si in casa parinteasca. Dupa inregistrari, Narcisa nu s-a intors in Bucuresti cu echipa de filmare, fiind oprita pentru o minivacanta de rudele sale. (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden