x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

26 Iul 2006   •   00:00

SINCERITATE - Blondy e plecata de-acasa

Andreea Banica-Blondy canta live. Zilele trecute, solista a sustinut un concert impreuna cu Directia 5, la Neptun. Si a cantat bine. Asta da stire, nu-i asa?! Dar interesanta a fost si atitudinea cantaretei, care a vorbit cu publicul pe tot parcursul show-ului. Probabil, de cand umbla cu Tociu si Palade ca parteneri de scena, s-a lipit umorul si de ea. Interpreta i s-a adresat unui domn cu mustata, dar si sotiei acestuia: "Doamna, sa aveti grija de mustata domnului. Mie imi plac barbatii cu mustata. M-am tot rugat de ei sa ma ia, dar nu m-au cerut in casatorie pana acum. De fapt, toata lumea stie ca sunt plecata de-acasa!". Noi nu stiam, dar iata ca am aflat acum. (C.I.)

RECLAMA - Radu Gheorghe de 200 de ani

Ca orice artist care se respecta, si Radu Gheorghe s-a apucat de facut reclame. Actorul este, mai nou, imaginea unei marci de apa minerala veche de 200 de ani. Si nu-l deranjeaza aceasta asociere, ba dimpotriva. In acesta vara, Radu Gheorghe si-a facut program: tot sezonul si-l va petrece pe Litoral. Interpretul cu "Broasca testoasa" poate fi vazut la Mamaia, chiar la scena amenajata pe plaja de la Cazino. (C.I.)

PE BANII TATALUI - Amalia, videoclip in curte

Amalia (ex-Kyss), fosta partenera de scena a Iulianei Luciu, a imbratisat o cariera muzicala solo. Primul videoclip al interpretei a fost realizat din banii tatalui sau, undeva intr-o gradinita cu fantana, probabil in curtea vreunui barosan. Pe bani putini si asta pentru ca Amalia nu a apucat sa semneze un contract cu o casa de productie. Ea a venit ieri la emisiunea lui Maruta, fara prea mult entuziasm: "Sunt suparata ca iubitul meu, fotbalist la Rapid, nu a putut sa ma insoteasca pe Litoral, fiind prins cu antrenamentele". (Simona Ecovoiu)

FOLCLOR TIGANESC - "Japonezii" din Comandau

Rromi din Statele Unite, din Japonia si din alte colturi ale lumii au venit in vizita la cei din Comandau (Covasna, Romania), pentru a arata cine sunt cei mai buni pastratori ai traditiilor etniei. La Festivalul de folclor tiganesc, ajuns la cea de-a opta editie, pe langa prezentarea lucrarilor despre muzica si dansul rromilor, cele mai asteptate sunt cursurile de dans.
×
Subiecte în articol: antimonden