x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

23 Iul 2006   •   00:00

A dat lovitura! - Andreea Balan lucreaza cu un francez

Disperata dupa succes, Andreea Balan se zbate sa lucreze cu cei mai buni din show-biz. Pentru noul album, pe care-l va lansa prin toamna, a colaborat cu Marius Moga, Laurentiu Duta, Ionut Radu, Keo etc. Cel din urma a si ajutat-o sa intre in legatura cu un compozitor celebru din Franta, Yorgos Benardos, care i-a compus Andreei trei melodii. Tot Benardos este autorul pieselor lui Keo.

Lori Dixit - Nemultumirea, arma femeii

Loredana pare ca a descoperit de ce sunt femeile mai puternice decat barbatii. Si, evident, de ce au mai mult succes: "Noi, femeile, suntem foarte pregatite, fie sa plangem, fie sa ne plangem, ba ca nu ne inteleg barbatii, ba ca ploua afara, ba mai stiu eu de ce. Cu toate acestea ramanem, in esenta, foarte puternice".

Sasaite si peltice - Moldovencele iau toate premiile

In muzica vine tare din urma generatia foarte tanara: interpreti de gradinita, cantareti fara dintii din fata, sasaiti si peltici, dar macar au voce! La "Mamaia Copiilor" am remarcat adevarate talente. Trofeul festivalului l-au impartit Mihaela Chisinencu din Chisinau si Kinga Farcas din Lupeni. (C. I.)

×
Subiecte în articol: antimonden