x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

22 Iul 2006   •   00:00
REORIENTARE - Arsenium, in filme rusesti
Desi nu i-ar fi displacut sa aiba o relatie cu partenera sa de pe scena Eurovision, Natalia Gordienco, Arsenium (fost O-zone) se afla in cautarea jumatatii, "a unei fete cuminti care sa stie sa faca mancare". Potrivit Jurnalului de Chisinau, Arsenium vrea sa revina in aceasta toamna pe bancile facultatii, in anul al treilea la Conservator. Mai mult, are sanse sa cucereasca si marele ecran. Recent, a semnat un contract cu o casa de productie cinematografica din Moscova, care l-a si distribuit intr-un film. In Romania, solistul refuzase propunerile de a juca in telenovele.

VACANTA - Se inchide SRL-ul lui Danut
Dan Bittman si colegul sau, Antonio Pasarelli, trag oblonul SRL-ului. Mai precis, isi fac bagajele si pleaca in vacanta. Dar, inainte de asta, va dau intalnire la o editie speciala a emisiunii "Danut SRL". Dan si Antonio pun lacat supermarket-ului pe timpul verii, dar nu inainte de a promite ca, la toamna, vor reveni cu surprize. Ca orice patron care se respecta, la inchidere (duminica, 23 iulie, incepand cu ora 14:20, la TVR 1), Dan prezinta publicului numai oferte speciale, invitati: Ileana Ciuculete, Valentin Teodosiu, Mihai Coman, Marfar, Maria Dragomiroiu, Raza, Oana Sarbu si Parlament.

NUNTA SECOLULUI - Irinel Columbeanu renunta la burlacie
Iata ca Irinel Columbeanu s-a tinut de cuvant si, de astazi, Monica Gabor ii va purta numele. Cum este cel mai vanat cuplu in acest moment, indeosebi datorita diferentei de varsta, nunta celor doi va fi difuzata, azi, in direct, de postul de televiziune B1 TV, care va transmite, incepand cu ora 10:30, de la Snagov, ceremonia cununiei civile, care se va desfasura pe pontonul resedintei miliardarului, urmata de ceremonia cununiei religioase, care va avea loc la Manastirea Snagov. B1 TV a instalat la Snagov un Car de Reportaj, 12 camere de filmat (fixe si mobile) si a mobilizat un numar impresionant de personal tehnic. (S.E.)

×
Subiecte în articol: antimonden