x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Iul 2006   •   00:00
DUPA 10 ANI - Corina Chiriac, din nou pe Litoral
Corina Chiriac (foto) a revenit in show-biz mai slaba si mai frumoasa, hotarata sa-si recucereasca publicul. In acest an, cei care-i indragesc muzica o vor putea asculta pe Litoral, unde incepe un turneu prin statiuni incepand din aceasta saptamana pana in septembrie. Astazi are primul spectacol, dupa mai bine de 10 ani, in Saturn, Venus si Jupiter. Alaturi de ea, pe afis mai figureaza Irina Loghin, Fuego, Jean Constantin, Mioara Velicu, Anne’s, Nebunii de la Vacanta Mare (Axinte, Lila, Mitica si Frankfurt). Desi va sta la mare toata vara, Corina Chiriac nu va face plaja. Artista a renuntat la baile de soare in urma cu 25 de ani, dupa ce s-a procopsit cu o insolatie. (D.C.)

CULMEA DISTRACTIEI - Simplu a oprit circulatia
Trupa Simplu chiar stie sa atinga "Coolmea distractiei", dupa cum se va vedea astazi, de la 22:45, la TVR 2. Baietii si-au dorit sa cante si sa danseze in mijlocul Neptunului, si nimeni nu i-a putut impiedica sa opreasca circulatia un sfert de ora, pentru a-si "face de cap". Apoi, au mers pe vaporul care foloseste drept scena pentru Festivalul Callatis, s-au jucat de-a v-ati ascunselea cu prezentatorii emisiunii intr-un lan de floarea-soarelui, au vizitat o herghelie de cai si s-au incapatanat sa danseze pe cauciucuri! (D.C.)

FITNESS PE INTERNET - Luciu, pe urmele lui Jane Fonda
Nicoleta Luciu este protagonista unui film de 25 de minute ce va fi putea vizionat gratis, in curand, pe adresa de internet a firmei de batoane de slabit Redis Nutritie. Nu va ganditi la prostioare, inregistrarea cuprinde doar exercitii de aerobic, Nicoleta dorind sa vina in ajutorul femeilor care doresc sa slabeasca in timp-record. Filmarile au fost realizate intr-o singura zi, sub supravegherea lui Florin Uceanu. Asadar, Luciu ii calca pe urme celebrei Jane Fonda, vedeta care a lansat prima caseta video de aerobic. (Simona Ecovoiu)

HIP-HOP - Bitza si-a pregatit armele
Bitza se poate mandri cu noul sau album intitulat "Fapte bune", ce contine 16 piese urban-soul. Dupa succesul inregistrat cu primele doua CD-uri, "Sevraj" si "Sinuciderea unui inger", iata ca Bitza n-a vrut sa-si dezamageasca fanii. Invitati speciali la inregistrari sunt nume sonore precum Grasu, XXL, Brugner, CTC si K-Gula. Primul single, "Armele pregatite", se bucura si de un videoclip.

×
Subiecte în articol: antimonden