x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

19 Iul 2006   •   00:00
ZECE ANI DE CARIERA - Talisman canta "Pentru prieteni"
Talisman (foto) isi serbeaza astazi zece ani de existenta. Cu aceasta ocazie, Alin si Tavi vor canta la mare "Pentru prieteni". Acesta este cel mai nou album al lor, care contine zece piese, printre care si single-ul "Seniorita", care beneficiaza si de un videoclip. "Am incercat ca prin acest album, care este unul aniversar, sa acoperim o paleta larga de stiluri noi, moderne", a declarat Alin Oprea. Talisman revine intr-o noua formula, interpretii fiind insotiti de trei instrumentisti: Alex Lambrino (bass, backing), Marcel Moldovan (tobe, percutie) si Fernando Draganici (clape, backing). (C.I.)

DISPERATA - Nu poate scapa de belciug
Umbla vorba prin targ ca Alexandra Ungureanu nu-si mai poate scoate cercelul din nas. Asa ca fanii, ingrijorati, cum au prins-o in direct la o emisiune, au si intrebat-o daca e adevarat sau nu. Vedeta a confirmat ca, intr-adevar, nu-l mai poate extrage nicicum si ca singura solutie ar fi sa-l taie. Cercelul, nu nasul. Dar si mai ciudata a fost explicatia unuia dintre colegii ei de la Crush: "I-a ramas cercelul infipt in nas din cauza mucilor!". Ce prieteni "binevoitori" are Alexandra! (C.I.)

UMOR LA GREU - "Vacanta Mare", in show pe Litoral
Impresarul Anghel Stoian i-a adaugat pe afisul show-ului sau de pe Litoral, "Leii grei", si pe cei patru componenti ai grupului umoristic "Vacanta Mare". Este vorba despre Axinte, Lila, Frankfurt si Mitica: "Turistii vor manele si umor, vor sa se destrabaleze. Desi am facut si spectacole de muzica usoara, uite ca nu prea s-a inghesuit nimeni sa cumpere bilete", spune Anghel. Din distributia spectacolului mai face parte si solista Anne’s, ajunsa in topurile muzicale cu piesa "Cu tine, doar cu tine", compusa de Costi Ionita. (Simona Ecovoiu)

PENTRU OBEZI - Akebono, reclama tv la batoane
Simpaticul coleg al lui Uscat si al lui Trofin de la Antena 1, Akebono, a reusit sa slabeasca in doar doi ani 80 de kilograme cu ajutorul unor batoane speciale, marca Redis. Ce nu se stie insa este faptul ca intregul program i-a costat pe cei de la Redis 10.000 de euro, suma in care au mai fost incluse cazarea acestuia in Capitala, meniul adecvat, dar si exercitiile fizice de slabit. Mai nou, Akebono va filma o reclama tv la batoanele care l-au "subtiat". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden