x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

18 Iul 2006   •   00:00
LANSARE CLIP - Valoarea mea... Mandinga
La nici doua saptamani de cand a calcat pe Plaja lui Maruta, trupa Mandinga (foto) revine in emisiunea estivala. Maine, la Neptun, are loc lansarea videoclipului "Goochi" al trupei, primul in noua formula de 10 membri si doua dansatoare. Clipul, filmat in Havana si Bucuresti, la Uzinele Faur, a costat in cele din urma 24.000 de euro, desi initial se apreciase un buget de 8.000 de euro. Cel putin asa spun protagonistii, care nu sunt deloc modesti. "Single-ul este difuzat deja in Peru si urmeaza sa cucereasca si alte piete, deci aveam nevoie de un clip care sa ne reprezinte cat mai bine, asa ca suma este o investitie buna", spune Alex, compozitorul piesei "Goochi". (D.C.)

JAZZ LA SATU-MARE - Tavitian inchide Samfest
Harry Tavitian si "Orient Express-ul" sau inchid prima editie a Festivalului de Jazz Samfest de la Satu-Mare! Joi, 20 iulie, muzicienii vor concerta la Teatrul de Vara din Satu-Mare, intr-o formula inedita, avandu-i ca invitati pe acordeonistul David Yengibaryan de la Budapesta si pe percutionistul satmarean Cserey Csaba. Formatia de etno-jazz Orient Express a avut pana acum statii in Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Bistrita, Costinesti, Ipotesti si se pregateste pentru un turneu, in toamna, in Austria si Italia. (D.C.)

REPROFILARE - Maratonistele Cheeky Girls
Romancele Cheeky Girls si-au gasit o noua vocatie: aceea de maratoniste. De cand le-a palit steaua muzicala, Gabriela si Monica Irimia participa la tot felul de maratoane in scop caritabil. In ultima luna au alergat 10 kilometri pentru Capital Radio’s Help a London Child Charity. Apoi, au participat la un mars de 4 mile in Hyde Park, pentru o alta actiune filantropica: Walk for Crohns. Si daca tot se mentin in forma fizica buna, gemenele au participat si la niste sedinte foto si la lansarea noii bauturi racoritoare 7-UP Free with Extra Bite. (D.C.)

SECRETUL LUI ERNEST - O viata fara cartofi prajiti
Actorul Ernest Maftei a dezvaluit secretul longevitatii: "Nu am mancat niciodata cartofi prajiti, care sunt o otrava pentru organism. Nu multi se pot abtine de la mici, fripturi sau oua prajite, dar uite ca eu m-am putut controla, si astfel am ajuns sa trec de varsta de 80 de ani". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden