x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

16 Iul 2006   •   00:00
MOSTENITORI, IOC! - Benone Sinulescu detine patru case
Benone Sinulescu va cheltui 100 de milioane de lei pentru renovarea casei parintesti, situata pe Valea Buzaului: "Casuta in care m-am nascut este foarte veche, are cam 70 de ani. Doar o peticesc, nicidecum nu voi monta termopane". Benone detine trei case si un apartament: "Nu stiu cui i le voi lasa, caci nu am copii. Sotia mea a ramas gravida de cinci ori, dar de fiecare data a pierdut sarcina". (Simona Ecovoiu)

INTR-UN WEEK-END - Trei nunti de VIP-uri
Week-end-ul care urmeaza este plin de petreceri de nunta. Controversatul cuplu Monica Gabor devine Columbeanu pe 22 iulie, la Snagov, iar Liana Stanciu imbraca rochia de mireasa si Mihai Georgescu (Bere Gratis) costumul de ginerica in aceeasi zi la Bucuresti. Laurentiu Duta o ia cu acte pe prietena lui, Ianula, pe 23 iulie, la Mamaia.

CA PE VREMURI - Angela Similea canta live pe Litoral
La concurenta cu nelipsitele suse de pe Litoral, interpretii Angela Similea, Ovidiu Komornyik si Sanda Ladosi figureaza pe afisul show-ului de calitate "Marea dragoste": "Cantam live timp de 40 de minute, pretul biletelor fiind cuprins intre 100.000 si 200.000 lei", spune Ovidiu. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden