x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

15 Iul 2006   •   00:00
VIDEOCLIP - De la Clejani la Ciolpani
Viorica si Ionita de la Clejani si-au tras clip la piesa "Lume, lume", al doilea single de pe albumul "Dragostea de la Clejani". Filmarile au avut loc la Ciolpani, iar povestea pare a fi desprinsa din filmele cu Stan si Bran: personajul principal, Vasile, viseaza cum un grup de oameni danseaza si canta impreuna cu Viorica (foto). De fapt, petrecaretii merg in spatele unui dric, eroul visandu-si propria inmormantare. Fiindca o dureau picioarele, Clejanca si-a scos pantofii si a filmat in picioarele goale. (C.I.)

LA FESTIVAL - Animal X canta in Spania
Greu se uita gustul succesului! Baietii de la Animal X apeleaza la tot felul de artificii pentru a reveni la celebritatea de altadata, pe care doar numarul mare de fani din Romania a intretinut-o. Nu demult si-au schimbat formula, fiindca voiau sa-si schimbe si stilul muzical. Asa au aparut pe langa Hiena, Soparla si Vierme mai noii Tete, King Tapu si Martiano. Si-au tras si un album nou, iar in toamna au fost invitati sa participe cu piesa "Baieti derbedei" la un festival international de muzica in Zaragoza, Spania. (D.C.)

CURSURI - Academia de Showbiz
La o luna de la lansarea pe piata a labelului Academia de Showbiz, se anunta deschiderea listelor de inscriere pentru cursurile de impresari si organizatori de spectacole. Academia isi deschide portile la 2 octombrie, iar profesori vor fi traineri autorizati si licentiati in comunicare, marketing si management. Doritorii se pot inscrie la office@starmanagement.ro sau la telefon 021-312.98.24. Cursurile vor avea loc la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud, Soseaua Oltenitei 105A. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden