x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

07 Iun 2006   •   00:00
ACCIDENT DE MUNCA. Cross, trupa rock al carei lider este bateristul Florin Ionescu, a fost invitata ieri la matinalul "Dimineti cu Razvan si Dani", de la National TV. Intalnirea membrilor trupei cu prezentatorii emisiunii s-a lasat insa cu "vanatai": "In timpul recitalului, m-am apropiat prea mult de «betele» tobosarului, asa ca m-am ales cu degetele de la mana dreapta invinetite. E vina mea, Florin m-a lovit din greseala", spune Razvan, gazda emisiunii cu pricina. (Simona Ecovoiu)

CANTA IN LATINA. Incepand de ieri, Mihai Traistariu repeta de zor pentru marele concert ce va avea loc in zilele de 8 si 9 iunie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Ateneului Roman: "Voi canta in limba latina cateva partituri foarte grele, sub bagheta lui Jin Wang, dirijor al Operei Comice din Berlin". In alta ordine de idei, Mihai se mai poate lauda cu o performanta: "In perioada 1-4 iunie am participat la Festivalul International de videoclipuri din Albania, unde m-am situat, cu «Tornero», regizat de Dan Manoliu si produs de TVR, pe locul al patrulea". (Simona Ecovoiu)

POARTA CORSET. Bateristul Oliver Sterian inca se resimte dupa accidentul suferit in urma cu trei ani la coloana. Desi a fost supus unor interventii chirurgicale, Oliver nu si-a revenit in totalitate, asa ca, pentru a face fata muncii grele de tobosar, se vede nevoit sa poarte un corset medical. Cu toate ca uneori are dureri insuportabile, colegii din trupa Voltaj spun despre el ca nici in momentele critice nu-l paraseste simtul umorului. (Simona Ecovoiu)

FOLK CLUB. Diseara, de la ora 20:30, spectacolul cu numarul 8 incheie - deocamdata - seria concertelor de miercuri, de la Folk Club Casa Eliad. Initiatorul acestui proiect, cantautorul Eugen Avram, multumeste colegilor din Zona de Mijloc - Ovidiu Mihailescu, Teddy Tudoroiu, Puiu Cretu, Dan Caramihai, I’mperfect (Marius Matache si Radu Tudoriu), Daniel Iancu, Mariana Butnaru, Walter Ghicolescu, Adrian Gradinaru - si anunta reluarea concertelor la 21 septembrie.

NOVEMBRE. Maestrii doom metal-ului italian, Novembre, au fost confirmati pentru 17 iunie la Arenele Romane, drept cel de-al doilea cap de afis al concertului, alaturi de legendara formatie americana Obituary. In deschidere vor evolua trupele Taine, LOST, Avsklid si Leprosy Abscess. Vineri, 16 iunie, in Club Fire, private party cu Obituary si Novembre. Intrarea este limitata la 100 de persoane si se face doar pe baza de invitatie.

×
Subiecte în articol: antimonden