x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

04 Iun 2006   •   00:00

Nedorit - Horia Brenciu, fara tv

Intrebat cand se va intoarce la prima lui dragoste, televiziunea, Horia Brenciu a declarat: "Cei care realizeaza grilele au preferinte pentru anume prezentatori. Desi telespectatorii ma vor inapoi, nu am fost solicitat sa prezint vreo emisiune. Dar castig bine si din muzica. Sunt invitat sa cant in deschiderea marilor evenimente mondene". (Simona Ecovoiu)

Baftos - A scapat de operatie

Sunt sanse mari ca prezentatorul Tonomatului DP2, Stefan Lungu, sa scape de operatia de menisc: "M-au vazut cinci medici, insa doar unul a reusit sa-mi aseze oasele la loc, din cateva manevre. Ajunsesem sa nu mai pot merge, aveam niste dureri groaznice, nu ma mai ajuta nici o alifie. E vina mea, caci am continuat sa joc fotbal si dupa accident. Am fost inconstient". (Simona Ecovoiu)

Expozitie macabra - Andrei Gheorghe se amuza

Si azi mai sunt expuse la Romexpo, cosciuge de lux, preturile acestora ajungand la 3.000 de euro. La aflarea vestii ca un astfel de eveniment are loc in tara noastra, Andrei Gheorghe si-a facut trei cruci: "Nu m-as duce sa vad sicriele alea. Poate e interesata Oana Zavoranu, ca tot e ea patroana Cimitirului «Eternitatea»". (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden